Premier League: Επέκταση συμβολαίου για Ντε Μπρούινε και Σίτι με «μυθική» ρήτρα αποδέσμευσης

Premier League: Επέκταση συμβολαίου για Ντε Μπρούινε και Σίτι με «μυθική» ρήτρα αποδέσμευσης

Στην Μάντσεστερ Σίτι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Κέβιν Ντε Μπρούινε μετά την συμφωνία για επέκταση του συμβολαίου του, με εξωφρενική ρήτρα αποδέσμευσης.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός εμφανίζεται να ολοκλήρωσε τις επαφές του με τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας για την επέκταση της παραμονής τους στο Μάντσεστερ, κατά δύο χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2025.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο Ντε Μπρόινε αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, το οποίο θα προβλέπει αύξηση των αποδοχών του στα δέκα εκατ. ευρώ και της ρήτρας εξαγοράς στα 200 εκατ. ευρώ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ντε Μπρόινε εντάχθηκε στο δυναμικό της Σίτι το 2015, από τη Βόλφσμπουργκ με το ποσό ρεκόρ, τότε, των 72.77 εκατ. δολαρίων. Ο Βέλγος άσος κατέκτησε δύο τίτλους στην Αγγλία, ενώ πέρσι αναδείχτηκε παίκτης της χρονιάς, με 13 γκολ και 20 ασίστ στο ενεργητικό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.