ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γ.Λίνεκερ για Ν.Μαραντόνα: «Ο κορυφαίος όλων θα αναπαυτεί στα χέρια του Θεού» (φώτο)

Γ.Λίνεκερ για Ν.Μαραντόνα: «Ο κορυφαίος όλων θα αναπαυτεί στα χέρια του Θεού» (φώτο)

Ένας εκ των κορυφαίων παικτών του αγγλικού ποδοσφαίρου, ο Γκάρι Λίνεκερ έστειλε το δικό του μήνυμα για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα και συγκίνησε άπαντες.

Σε tweet για τον Ντιέγκο Μαραντόνα ο άλλοτε σκόρερ των Άγγλων χαρακτηρίζει το 10άρι της “μπιανκοσελέστε” ως τον κορυφαίο της γενιάς του και στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Σοκαρισμένος από τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο Γκάρι Λίνεκερ έγραψε στο Twitter λόγια αγάπης και θρήνου για τον σπουδαίο Αργεντινό.

Στο… τιτίβισμά του ο βετεράνος Άγγλος φορ τόνισε μεταξύ άλλων: “Από κάποια απόσταση ο καλύτερος παίκτης της γενιάς μου και αναμφισβήτητα ο καλύτερος όλων των εποχών. Μετά από μια ευλογημένη αλλά ταραγμένη ζωή, ελπίζω ότι τελικά θα βρει κάποια ανάπαυση στα χέρια του Θεού”!

Δείτε την ανάρτηση του Γκάρι Λίνεκερ για τον Ντιέγκο Μαραντόνα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.