ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα τελευταία λεπτά ζωής του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Ν.Μαραντόνα – Πέθανε μόνος (βίντεο)

Τα τελευταία λεπτά ζωής του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Ν.Μαραντόνα – Πέθανε μόνος (βίντεο)

Ο θάνατος του Ντιέγκο Μαραντόνα έχει συγκλονίσει όλο τον πλανήτη. Ιστοσελίδα στην Αργεντινή έφερε στο φως της δημοσιότητας τα τελευταία λεπτά ζωής του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που έφυγε την Τετάρτη (25.11) από τη ζωή στα 60 του.

Όπως έγινε γνωστό, ο Μαραντόνα υπέστη ανακοπή καρδιάς και έχασε τη μάχη για τη ζωή πολύ γρήγορα, χωρίς να προλάβουν να παρέμβουν γιατροί και νοσηλευτές για να τον σώσουν.

Η ιστοσελίδα της εφημερίδας Clarin, που μετέδωσε πρώτο το τραγικό νέο του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα, σε αποκλειστικό της δημοσίευμα αποκαλύπτει τις τελευταίες στιγμές του μύθου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Όπως αναφέρει, ο Μαραντόνα ήταν μόνος και δεν είχε μπορέσει να δει τα παιδιά του ούτε στα γενέθλιά του στο τέλος του Οκτωβρίου, ενώ του έλειπε πολύ η μητέρα του κι αυτό τον είχε ρίξει πολύ ψυχολογικά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μαραντόνα ξύπνησε στις 10:00 (ώρα Αργεντινής) και δεν αισθανόταν καλά. Οι άνθρωποι που είχαν επιφορτιστεί με το να τον προσέχουν στη διάρκεια της αποθεραπείας του από την επέμβαση στο κεφάλι, οι Μαξιμιλιάνο Πομάργο και Τζόνι Εσπόσιτο, ήταν ανήσυχοι. Αμέσως επικοινώνησαν με τον γιατρό Λεπόλντο Λούκε και τον δικηγόρο και φίλο του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα όπως επίσης και με τις κόρες του που ζουν στην Αργεντινή, Ντάλμα, Τζιανίνα και Τζάνα.

Προς το μεσημέρι στη γειτονιά Σαν Αντρές εμφανίστηκαν περίπου έξι ασθενοφόρα, με τους διασώστες να προσπαθούν για το… θαύμα. Να σώσουν τη ζωή του Ντιέγκο Μαραντόνα. Δεν μπόρεσαν, όμως, να κάνουν τίποτα και ο 60χρονος μύθος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή.

Η Clarin αναφέρει πως το τελευταίο διάστημα ο Μαραντόνα ήταν εμφανώς καταπονημένος, σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Ο γιατρός του, ο ψυχολόγος Κάρλος Ντίαζ και η ψυχίατρος Αγκουστίνα Κοσάτσοφ εξέταζαν ένα πλάνο επιστροφής στην Κούβα. Εκεί είχε νοσηλευτεί ο Ντιέγκο Μαραντόνα σαν φιλοξενούμενος του Φιντέλ Κάστρο για να κάνει αποτοξίνωση πριν από περίπου 20 χρόνια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε με δυο μεγάλα «παράπονα» από αυτόν τον κόσμο. Το πρώτο ήταν πως δεν μπορούσε στα γενέθλιά του στις 30 Οκτωβρίου να δει τα παιδιά του, λόγω κορονοϊού, όπως και το εγγόνι του, Μπέντζαμιν Αγκουέρο Μαραντόνα, το γιο που έχει αποκτήσει η κόρη του με τον Κουν Αγκουέρο της Μάντσεστερ Σίτι.

Το δεύτερο ήταν πως όσο η μητέρα του ήταν εν ζωή, δεν είχε περάσει το χρόνο που θα ήθελε μαζί της. Στην τελευταία του συνέντευξη στην Clarin, με αφορμή τα γενέθλιά του είχε δηλώσει πως «μετανιώνω που δεν είχα κοντά μου τους γονείς μου. Πάντα έκανα αυτή την ευχή, να είχα μια ακόμα ημέρα με την Τότα (σ.σ. η μητέρα του). Αλλά ξέρω πως από τον παράδεισο θα είναι υπερήφανη για εμένα και πως ήταν χαρούμενη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.