ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Λύγισε» on air ο Χ.Βαλντάνο για Ν.Μαραντόνα: «Κλαίει μέχρι και η μπάλα» (βίντεο)

«Λύγισε» on air ο Χ.Βαλντάνο για Ν.Μαραντόνα: «Κλαίει μέχρι και η μπάλα» (βίντεο)

Ντιέγκο Μαραντόνα και Χόρχε Βαλντάνο κατέκτησαν μαζί την κορυφή του κόσμου το 1986 και όπως είναι λογικό η απώλεια του «Θεού» του ποδοσφαίρου να έχει συγκλονίσει τον πρώην συμπαίκτη του.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986 ο Ντιέγκο Μαραντόνα πήρε από το… χέρι την Εθνική Αργεντινής και την ανέβασε στην κορυφή του κόσμου. Στο πλάι του είχε ποδοσφαιριστές που ναι μεν είχαν ταλέντο και ικανότητες, αλλά δεν ήταν στο δικό του επίπεδο.

Μαζί του κατέκτησαν το Μουντιάλ ενώ εκτίναξαν στη συνέχεια την καριέρα τους. Ένας από αυτούς ήταν κι ο Χόρχε Βαλντάνο, με τον οποίο συνήθως ήταν αντίπαλοι τόσο στο πρωτάθλημα της Αργεντινής όσο και σε αυτό της Ισπανίας.

Με την εθνική ομάδα, όμως, κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή του κόσμου και η συγκίνηση του Βαλντάνο ήταν εμφανής όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα.

«Αισθάνομαι πληγωμένος. Χάσαμε έναν τεράστιο παίκτη και έναν σπουδαίο άνθρωπο. Έχω πολλές αναμνήσεις που μου φέρνουν χαμόγελα», πρόλαβε να πει ο άλλοτε άσος της Ρεάλ Μαδρίτης πριν «λυγίσει» στον αέρα σε μια συγκλονιστική στιγμή που μεταδόθηκε ζωντανά σε πολλές χώρες του κόσμου, καθώς έγινε λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Λοκομοτίβ Μόσχας για το Champions League.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.