ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι επικές διαφημίσεις του Ν.Μαραντόνα με την Coca Cola και τα McDonald’s (βίντεο)

Οι επικές διαφημίσεις του Ν.Μαραντόνα με την Coca Cola και τα McDonald’s (βίντεο)

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έφυγε από την ζωή σε ηλικία 60 ετών, όμως κατάφερε να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα, ενώ αρκετοί θεωρούν ότι πρόκειται για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

Στη «χρυσή» δεκαετία του 1980, διαφήμισε μερικά από τα μεγαλύτερα brands, την Coca-Cola και τα McDonald’s. Οι διαφημίσεις υπάρχουν σε βίντεο μέχρι και σήμερα και αντικατοπτρίζουν το μάρκετινγκ της εποχής.

Το 1982, ο Μαραντόνα πρωταγωνίστησε σε μια διαφήμιση για το πιο διάσημο αναψυκτικό. Τον βλέπουμε –νεαρό ακόμη με το χαρακτηριστικό του μαλλί-να κατεβαίνει κουρασμένος στα αποδυτήρια. Μέχρι που ένας πιτσιρικάς του προσφέρει την coca-cola του. Εκείνος στην αρχή διστάζει, αλλά την παίρνει και την πίνει μονορούφι. Στο τέλος προσφέρει την φανέλα του στον μικρό που ξετρελαίνεται από την χαρά του. «Ευχαριστώ, πρωταθλητή!», του λέει ο μικρός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

To 1984, έπαιξε σε ισπανική διαφήμιση για τα McDonald’s. Μπαίνει σε ένα μαγαζί και παραγγέλνει υπό το έκπληκτο βλέμμα ενός πιτσιρίκου. Στη συνέχεια, κάθεται να φάει ενώ ο μικρός αντιγράφει τις κινήσεις του. Μέχρι του ο Μαραντόνα σηκώνεται και κάθεται απέναντί του για να φάνε μαζί!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.