ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Τα γκρουπ δυναμικότητας – Οι πιθανοί αντίπαλο της Ελλάδας

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Τα γκρουπ δυναμικότητας – Οι πιθανοί αντίπαλο της Ελλάδας

Με κάθε επισημότητα η FIFA γνωστοποίησε τα γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Η Ελλάδα βρίσκεται στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας, όπως αναμέναμε, ενώ επικεφαλής του 1ου γκρουπ είναι το Βέλγιο. Οι ομάδες θα χωριστούν σε δέκα ομίλους, με τις 10 πρώτες ομάδες να προκρίνονται απευθείας. Οι δέκα δεύτεροι, θα παίξουν πλέι-οφ μαζί με δύο ακόμη ομάδες που θα προκύψουν από το Nations League για να διεκδικήσουν άλλα τρία εισιτήρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναλυτικά, τα γκρουπ δυναμικότητας

  • 1ο ΓΚΡΟΥΠ: Βέλγιο, Γαλλία, Αγγλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Δανία, Γερμανία, Ολλανδία
  • 2ο ΓΚΡΟΥΠ: Ελβετία, Oυαλία, Πολωνία, Σουηδία, Αυστρία, Ουκρανία, Σερβία, Τουρκία, Σλοβακία, Ρουμανία
  • 3ο ΓΚΡΟΥΠ: Ρωσία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Τσεχία, Νορβηγία, Β. Ιρλανδία, Ισλανδία, Σκωτία, ΕΛΛΑΔΑ, Φινλανδία
  • 4ο ΓΚΡΟΥΠ: Βοσνία, Σλοβενία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία, Αλβανία, Βουλγαρία, Ισραήλ, Λευκορωσία, Γεωργία, Λουξεμβούργο
  • 5ο ΓΚΡΟΥΠ: Αρμενία, Κύπρος, Νήσοι Φερόε, Αζερμπαϊτζάν, Εσθονία, Καζακστάν, Κόσοβο, Λιθουανία, Λετονία, Ανδόρα
  • 6ο ΓΚΡΟΥΠ: Μάλτα, Μολδαβία, Λιχτενστάιν, Γιβραλτάρ, Σαν Μαρίνο
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.