ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Bundesliga: Η Κολωνία σόκαρε την Ντόρτμουντ – Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Bundesliga: Η Κολωνία σόκαρε την Ντόρτμουντ – Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Ήττα-σοκ για την Μπορούσια Ντόρτμουντ, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την Κολωνία στην έδρα της, χάνοντας έδαφος στη μάχη που δίνει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα .

Η BVB βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 9ο λεπτό του αγώνα από γκολ του Σκίρι και δεν κατάφερε να αντιδράσει κόντρα στην Κολωνία, η οποία πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον ίδιο παίκτη στο 61′. Ο Θόργκαν Αζάρ πέρασε στο ματς ως αλλαγή και μείωσε το σκορ αμέσως μετά, αλλά η Μπορούσια δεν απέφυγε την εντός έδρας ήττα, αφού ο Χάαλαντ έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει στο τέλος.

Η Ντόρτμουντ έμεινε έτσι τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή, όπου παραμένει η Μπάγερν Μονάχου, μετά τη νέα νίκη με 3-1 επί της Στουτγκάρδη εκτός έδρας. Οι “Βαυαροί” δυσκολεύτηκαν αρκετά στο ματς, αφού βρέθηκαν να “κυνηγούν” στο σκορ μετά το γκολ του Κουλιμπαλί στο 20′.

Ο Κόμαν ισοφάρισε στο 38′, αλλά ένα λεπτό αργότερα λίγο έλειψε να ΄πάρουν ξανά το προβάδισμα οι γηπεδούχοι, με το VAR να ακυρώνει όμως γκολ του Φέρστερ. Ο Λεβαντόφκσι είχε έτσι την ευκαιρία να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 45+2′ για να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο τέλος, ο Ντάγκλας Κόστα.

Τα αποτελέσματα στην Bundesliga

Παρασκευή (27/11)
Βόλφσμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης 5-3
(22′ Μπακού, 25′ Μπρουκς, 37′, 76′ Βέγκχορστ, 90’+5′ Μπίαλεκ – 13′ Μπίτενκουρ, 36′ Μέβαλντ, 47′ αυτ. Μπρουκς)

Σάββατο (28/11)
Μπορούσια Ντόρτμουντ-Κολωνία 1-2
(74′ Αζάρ – 9′, 60′ Σκίρι)

Λειψία-Αρμίνια Μπίλεφελντ 2-1
(29′ Ανχελίνιο, 47′ Ενκουενκού – 75′ Κλος)

Ουνιόν Βερολίνου-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-3
(2′ Αντριχ, 6′ πεν., 82′ Κρούζε – 27′, 37′ Σίλβα, 79′ Ντοστ)

Άουγκσμπουργκ-Φράιμπουργκ 1-1
(80′ Βάργκας – 64′ Γκρίφο)

Στουτγκάρδη-Μπάγερν Μονάχου 1-3
(20′ Κουλιμπαλί – 38′ Κομάν, 45’+1 Λεβαντόβσκι, 87′ Κόστα)

Γκλάντμπαχ-Σάλκε 19:30

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κυριακή (29/11)
Λεβερκούζεν-Χέρτα Βερολίνου 16:30
Μάιντς-Χόφενχαϊμ 19:00

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.