
Δημοσιογράφος: «Ο Ν.Μαραντόνα πέθανε φτωχός γιατί έδινε πολλά σε όσους το είχαν ανάγκη»
Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα αν και έκανε μία τεράστια καριέρα δεν είχε μία πολύ μεγάλη περιουσία.
Ο Αργεντίνος έφυγε από τη ζωή και δημοσιεύματα στην Αργεντινή έκαναν λόγο για... επερχόμενη μάχη ανάμεσα στους κληρονόμους του, αλλά ο δημοσιογράφος Λουίς Βεντούρα, ο οποίος ήταν φίλος του, πιστεύει ότι δεν θα υπάρξει κάτι τέτοιο, επειδή δεν είναι και τόσα πολλά αυτά που θα κληρονομήσουν.
«Ο Ντιέγκο πέθανε φτωχός, ζούσε από όσα έπαιρνε ως προπονητής της Χιμνάσια Λα Πλάτα. Γιατί; Επειδή έκανε τη ζωή που ήθελε και επειδή έδινε πολλά σε όσους είχαν ανάγκη. Ο Μαραντόνα φορούσε αλυσίδες, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, του άρεσαν αυτά. Αν κάποιος του έλεγε «Ντιέγκο, ωραίο το δαχτυλίδι», αμέσως το έβγαζε και του το έδινε. Έτσι ήταν. Έδωσε πάρα πολλά σε όποιους είχαν ανάγκη, έτσι ήταν ως τύπος», ήταν τα λόγια του δημοσιογράφου, συμπληρώνοντας όμως και κάτι άλλο.
«Πέρα από τη δική του γενναιοδωρία, όμως, ήταν πολλοί αυτοί που του έφαγαν λεφτά. Άνθρωποι που ήταν κοντά του και οι οποίοι το μόνο που έκαναν ήταν να τον εκμεταλλεύονται με κάθε τρόπο».


Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του discus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.