ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η στιγμή που οι παίκτες της Μπόκα αφιερώνουν γκολ στον Μαραντόνα μπροστά στην κόρη του – Ξέσπασε σε κλάματα (βίντεο)

Η στιγμή που οι παίκτες της Μπόκα αφιερώνουν γκολ στον Μαραντόνα μπροστά στην κόρη του – Ξέσπασε σε κλάματα (βίντεο)

Μπόκα Τζούνιορς και Νιούελς Ολντ Μπόις τίμησαν τον Ντιέγκο Μαραντόνα πριν από το παιχνίδι τους την Κυριακή.

Πριν την σέντρα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Αργεντινής, οι παίκτες των δυο ομάδων τίμησαν τον «Ντιεγκίτο» φορώντας φανέλες της Εθνικης Αργεντινής με τον Μαραντόνα τυπωμένο στο μπροστά μέρος και το 10 με το ονομά του πίσω, ενώ και ο διαιτητής της συνάντησης είχε γράψει «Gracias Diego» στο πίσω μέρος της φανέλας του.

Στο «Alberto J. Armando Stadium» γνωστό και ως «Λα Μπομπονέρα» υπήρχαν παντού πανό του Μαραντόνα, ωστόσο η πιο συναισθηματική στιγμή ήταν όταν ο Έντβιν Καρντόνα σημείωσε το πρώτο γκολ της Μπόκα στο 12ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ και όλοι οι παίκτες πανηγύρισαν το 1-0 μπροστά από τη σουίτα του Ντιέγκο στην οποία βρισκόταν η κόρη του Νταλμά, η οποία ξέσπασε σε κλάματα.

https://twitter.com/ESPNFC/status/1333212477283332096

Ο θρύλος της Αργεντινής, ο οποίος πέθανε την Τετάρτη σε ηλικία 60 ετών, έπαιξε και στις δυο ομάδες κατά τη διάρκεια της ιστορικής καριέρας του – κερδίζοντας έναν τίτλο με την Μπόκα το 1981 πριν ξεκινήσει την ευρωπαϊκή του περιπέτεια στη Βαρκελώνη με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την ιστορία η Μπόκα νίκησε με 2-0 την Νιούελς και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος Αργεντινής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.