ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Γκάμπι «κρέμασε» τα παπούτσια του

Ο Γκάμπι «κρέμασε» τα παπούτσια του

Τη δυσκολότερη απόφαση στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή, έλαβε ο Γκάμπι. Ο έμπειρος αμυντικός μέσος, αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση σε ηλικία 37 ετών και μετά την τελευταία… πρόκληση της ποδοσφαιρικής του ζωής, που ήταν η Αλ Σαντ στο Κατάρ.

Ο Ισπανός άσος, συνέδεσε άρρηκτα το όνομα του με την Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς αγωνίσθηκε με τους «ροχιμπλάνκος» για 11 χρόνια, έξι εκ των οποίων ως αρχηγός. Ο Γκάμπι, ήταν από τους πρωταγωνιστές στην κατάκτηση της LaLiga το 2014, ενώ έκλεισε την θητεία του στους Μαδριλενους, με 417 συμμετοχές κι έξι τίτλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο, ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα πετύχαινα τα όνειρά μου. Σήμερα, ήρθε η ώρα να ολοκληρώσω την καριέρα μου ως επαγγελματίας παίκτης», δήλωσε εμφανώς συγκινημένος ο Γκάμπι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.