ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δήμαρχος Καλαμαριάς: «Το γκράφιτι του N.Μαραντόνα θα μείνει στην θέση του – Eίναι ένα αριστούργημα»!

Δήμαρχος Καλαμαριάς: «Το γκράφιτι του N.Μαραντόνα θα μείνει στην θέση του – Eίναι ένα αριστούργημα»!

O δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης μέσα από δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι το γκράφιτι του Ντιέγκο Μαραντόνα στο δημοτικό σχολείο δεν πρόκειται να σβηστεί, καθώς πρόκειται για ένα αριστούργημα.

Παρά τις αντιδράσεις, τόσο από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου όσο και από τη διευθύντρια, που θεωρούν πως οι καταχρήσεις του Αργεντινού και η γενικότερη εικόνα του εκτός γηπέδου δεν ήταν τέτοια, που να μπορεί να φιλοξενηθεί το γκράφιτι και να αποτελεί πρότυπο για τα παιδιά, ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ότι δεν θα το σβήσει κανείς.

Αναλυτικά είπε: «Εμείς από την αρχή αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι στα σχολεία μας είχαμε ένα κενό. Το τελευταίο διάστημα αναβαθμίσαμε κτήρια, εξοπλίσαμε τα σχολεία, φροντίσαμε να είναι ασφαλή. Αποφασίσαμε να δώσουμε στον καλλιτέχνη τα υλικά που χρειαζόταν και προχώρησε σε γκράφιτι σε δύο σχολεία μας. Στο τελευταίο, όντως, λίγο, βάζοντας και περισσότερο μια κατάθεση ψυχής και το δικό του γούστο έκανε αυτό το κατ’ εμέ ωραίο γκράφιτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα συμφωνήσω ότι έχει διάφορες εκφράσεις ο Μαραντόνα. Για άλλους είναι ίνδαλμα, για άλλους άνθρωπος από χαμηλά κοινωνικά στρώματα, για άλλους αποτελεί ένα κακό πρότυπο λόγω της προσωπικής του ζωής. Η άποψή μου είναι ότι το γκράφιτι πρέπει να μείνει. Είναι αριστούργημα. Πολλοί μπορούν να διαφωνούν για την προσωπική του ζωή όπως και εγώ, αλλά το γκράφιτι είναι ένα έργο τέχνης που το βλέπουμε και θυμόμαστε τα καλά του Μαραντόνα. Δεν νομίζω ότι ήταν τόσο αρνητικές ή έντονες οι αντιδράσεις. Παρ’ όλα αυτά δεν προωθεί τα αρνητικά του Μαραντόνα και δεν θα σβηστεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.