ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Serie A: Η καλύτερη Μίλαν της 20ετίας

Serie A: Η καλύτερη Μίλαν της 20ετίας

Νίκη σημείωσε βράδυ της Κυριακής (06/12) η Μίλαν, η οποία πέρασε και από τη Γένοβα, όπου επικράτησε της Σαμπντόρια με 2-1.

Οι «ροσονέρι» έχουν τρομερή ομοιογένεια και δείχνουν να πιστεύουν στο… ακατόρθωτα σε σχέση με τα προγνωστικά πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Serie A: δηλαδή στην κατάκτηση του τίτλου.

Με αφορμή την ξέφρενη πορεία των «ροσονέρι», το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων γυρίζει τον χρόνο πίσω και παρουσιάζει τι έκαναν οι Μιλανέζοι τον 21ο αιώνα μετά από 10 αγωνιστικές.

Είναι η τρίτη φορά που η Μίλαν βρίσκεται σε θέση οδηγού με την συμπλήρωση των 10 πρώτων αγωνιστικών. Τελευταία φορά είχε συμβεί την περίοδο 2010-11, όταν στην συνέχεια κατέκτησε και το πρωτάθλημα. Τη σεζόν 2005-06 ο σύλλογος της Λομβαρδίας ήταν και πάλι πρώτος, αλλά στο τέλος του πρωταθλήματος η συμπολίτισσα Ίντερ ήταν αυτή που πανηγύρισε.

Σημειώνεται ότι, ότι οι 26 βαθμοί που έχουν μαζέψει στις 10 πρώτες αγωνιστικές οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι αποτελεί και ρεκόρ, καθώς από την περίοδο 2000-01 οι περισσότεροι βαθμοί που είχαν κερδίσει ποτέ ήταν τη σεζόν 2005-06, όπου είχαν 25 βαθμούς.

Αρνητικό ρεκόρ βαθμών ήταν την περίοδο 2012-13 όπου η Μίλαν είχε μόλις 11 βαθμούς και ήταν 12η στο πρωτάθλημα.

Για την ιστορία η Γιουβέντους έχει 8 «πρωτιές» τα τελευταία 20 χρόνια μετά από 10 αγωνιστικές, 4 η Ρόμα, 3 η Μίλαν, 2 η Ιντερ και από μία Νάπολι, Φιορεντίνα και Πάρμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.