ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

LIVE: Η κλήρωση για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 – Μαθαίνει αντιπάλους η Ελλάδα (βίντεο)

LIVE: Η κλήρωση για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 – Μαθαίνει αντιπάλους η Ελλάδα (βίντεο)

Η Εθνική Ελλάδας μαθαίνει αντιπάλους για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022, το οποίο θα γίνει στο Κατάρ.

Στα κεντρικά γραφεία της FIFA στη Ζυρίχη γίνεται η κλήρωση για τη φάση των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο Κατάρ 2022 , το πρώτο που θα παιχτεί σε μια χώρα της Μέσης Ανατολής και για πρώτη φορά κατά την περίοδο χειμερινών μηνών (21 Νοεμβρίου-18 Δεκεμβρίου).

Η ομάδα του Τζον Φαν Σιπ βρίσκεται στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας και αναμένει να μάθει τους αντιπάλους του έχοντας ως στόχο την τελική φάση του Μουντιάλ.

Στην κλήρωση συμμετάσχουν οι 55 Ομοσπονδίες μέλη της UEFA και από την κλήρωση θα προκύψουν δέκα όμιλοι, πέντε των έξι ομάδων και πέντε των πέντε ομάδων. Από την Ευρώπη, το εισιτήριο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα πάρουν 13 ομάδες.

Τα έξι γκρουπ

  • 1ο: Γαλλία, Βέλγιο, Αγγλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Δανία, Γερμανία και Ολλανδία.
  • 2ο: Ελβετία, Ουαλία, Πολωνία, Σουηδία, Αυστρία, Ουκρανία, Σερβία, Τουρκία, Σλοβακία και Ρουμανία.
  • 3ο: Ρωσία, Ουγγαρία, Εϊρε, Τσεχία, Νορβηγία, Βόρεια Ιρλανδία, Ισλανδία, Σκωτία, ΕΛΛΑΔΑ και Φινλανδία.
  • 4ο: Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Σλοβενία, Μαυροβούνιο, Σκόπια, Αλβανία, Βουλγαρία, Ισραήλ, Λευκορωσία, Γεωργία και Λουξεμβούργο.
  • 5ο: Αρμενία, Κύπρος, Νησιά Φερόες, Αζερμπαϊτζάν, Εσθονία, Κόσσοβο, Καζακστάν, Λιθουανία, Λετονία και Ανδόρα.
  • 6ο: Μάλτα, Μολδαβία, Λιχτενστάιν, Γιβραλτάρ και Σαν Μαρίνο.

Δείτε LIVE:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.