Ολυμπιακός: Στον πάγκο ο Κ.Φορτούνης και βασικός ο Μασούρας στον ματς με την Πόρτο

Ολυμπιακός: Στον πάγκο ο Κ.Φορτούνης και βασικός ο Μασούρας στον ματς με την Πόρτο

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα αναγκαστούν να παίξουν με ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα σε ένα ακόμη ματς Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή την φορά στον «τελικό» του ομίλου για την ευρωπαϊκή τους συνέχεια, στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Κώστας Φορτούνης έκανε ότι μπορούσε για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο. Φάνηκε λίγο πριν πως θα τα καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος, να κάνει ζέσταμα στο χορτάρι του Καραϊσκάκη και εκεί να φανεί οριστικά αν θα παίξει.

Τελικά ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να τον κρατήσει στον πάγκο, να μην ρισκάρει την συμμετοχή του απο την αρχή απο την στιγμή που ο Έλληνας άσος δεν είναι 100% έτοιμος.

Ένα μεγάλο πλήγμα για τον Ολυμπιακό που θα παίξει χωρίς κανένα από τους «μαέστρους» του (Βαλμπουενά, Φορτούνη) σε ένα ματς χωρίς αύριο απέναντι στην Πόρτο, το αποτέλεσμα του οποίου είναι πολύ πιθανό να καθορίσει και το ευρωπαϊκό μέλλον των Πειραιωτών την τρέχουσα σεζόν.

Με τον Φορτούνη να κάθεται στον πάγκο ο Πέδρο Μαρτίνς βάζει στην 11αδα τον Γιώργο Μασούρα στο 4-3-3 που θα εφαρμόσει και σε αυτό το ματς Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Σα, Ραφίνια, Σισέ, Σεμέδο, Χολέμπας θα είναι στην άμυνα, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά στον άξονα, στα δύο «φτερά» Βρουσάι και Μασούρας και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί.

Σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού για τον Ολυμπιακό θα παίξουν οι κεντρικοί χαφ της ομάδας, μετά και την απουσία του Φορτούνη, με τον Καμαρά να έχει διπλό ρόλο, όπως μας έχει συνηθίσει να τον χρησιμοποιεί πια ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός πάει «πληγωμένος» και σε αυτό τον αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει να λέιε πως δεν υπήρξε ούτε ένα απο τα έξι ματς στους ομίλους που να μπορέσει να δει τα πλάνα που καταστρώνει να εφαρμόζεται στο γήπεδο με το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη και έτσι στον Ολυμπιακό είναι όλοι αποφασισμένοι να προσθέσουν μια ακόμη μεγάλη ευρωπαική βραδιά στην ιστορία τους νικώντας τους Πορτογάλους και παίρνοντας την πρόκριση για το Γιουροπα Λιγκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.