ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αδερφός του Ντιέγκο Μαραντόνα: «Δεν με νοιάζει η κληρονομιά»

Αδερφός του Ντιέγκο Μαραντόνα: «Δεν με νοιάζει η κληρονομιά»

Σε μια συνέντευξη του στην «Corriere della Sera», ο Ούγκο Μαραντόνα, αδερφός του Ντιέγκο Αρμάντο, διηγήθηκε το τελευταίο τηλεφώνημα με τον Θεό του ποδοσφαίρου.

Του έλειπε το ποδόσφαιρο

Η τηλεφωνική κλήση πραγματοποιήθηκε τρεις ημέρες πριν από το θάνατο του Ντιεγκίτο και ο Ούγκο Μαραντόνα είπε: «Ρώτησε πώς ήμουν, αν χρειαζόμουν κάτι. Με κράτησε ξύπνιο για σχεδόν μισή ώρα για να του πω για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες που δεν μπόρεσε να δει. “Μου λείπει το ποδόσφαιρο”, είπε. Τον ρώτησα πότε θα επέστρεφε στην Ιταλία και αυτός μου είπε, ίσως για τα Χριστούγεννα».

«Μόνο αυτός γνωρίζει την αλήθεια για τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής του»

Στη συνέχεια, ο Ούγκο Μαραντόνα είπε πως ο αδερφός του ήταν γαλήνιος και αν υπέφερε εκείνο το βράδυ, θα έκανε τα πάντα για να μην τον αφήσει να το παρατηρήσει.

«Ήταν έτσι, δεν ήθελε να ενοχλήσει. Είμαστε επτά αδέλφια, μας κάλεσε όλους, αλλά δεν μίλησε για τα προβλήματά του. Γι ‘αυτό λέω, με μεγάλο πόνο, ότι μόνο αυτός γνωρίζει την αλήθεια για τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής του», πρόσθεσε.

«Το κυνήγι θησαυρού των τελευταίων ημερών είναι πολύ λυπηρό»

Μάλιστα, επισήμανε ότι εάν υπάρχει ένοχος για το θάνατο του αδελφού του, θα πρέπει να πληρώσει ενώ στον αγώνα για την κληρονομιά, τόνισε: «Αν περιμένω κάτι; Δεν με νοιάζει. Τα παιδιά του Ντιέγκο πρέπει να είναι ήρεμα. Τα αγαπούσε πολύ, κέρδισε και γι ‘αυτούς, και είναι σωστό ότι η κληρονομιά του να πηγαίνει μόνο σε αυτούς. Αυτό το κυνήγι θησαυρού των τελευταίων ημερών είναι πολύ λυπηρό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, αποκάλυψε πως το καλύτερο δώρο που του έκανε ο αδερφός του ήταν να τον πάει στη Νάπολι και να μείνει μόνιμα εκεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.