ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Europa League: Έχασε και στην Αγγλία η ΑΕΚ – Ήττα (2-0) από τη Λέστερ και «αντίο» στην Ευρώπη

Europa League: Έχασε και στην Αγγλία η ΑΕΚ – Ήττα (2-0) από τη Λέστερ και «αντίο» στην Ευρώπη

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Europa League η ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν με 2-0 από τη Λέστερ σε ματς για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και αποχαιρέτησαν την Ευρώπη.

Ο αγώνας άρχισε όπως αρχίζουν σχεδόν όλοι της Ένωσης το τελευταίο διάστημα: Με την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα να δέχεται γκολ δηλαδή. Και όχι ένα, αυτή τη φορά, αλλά δύο. Στο 12′ το λάθος του Σβάρνα προκάλεσε το 1-0 του Ουντέρ, στο 14′ ο Τσιντώτας δεν μπόρεσε να αντιδράσει μετά το γύρισμα του Μπαρνς και την κόντρα στον Νεντελτσιάρου, και η ΑΕΚ έμεινε από πολύ νωρίς πίσω με 2-0.

Με αυτό ως δεδομένο, επομένως, μπορεί να εκληφθεί και σαν… θετικό το γεγονός ότι στη συνέχεια το σκορ δεν ανέβηκε, παρά το γεγονός ότι η απόδοση των κιτρινόμαυρων δεν άλλαξε. Απλά, στο δεύτερο ημίχρονο, η Ένωση κατάφερε να ισορροπήσει κάπως την κατάσταση και το ματς κυλούσε χωρίς τις μεγάλες φάσεις.

Καλό αυτό για την ομάδα του Καρέρα, ο οποίος έκανε τις αλλαγές του και περίμενε κάποια βελτίωση και ένα γκολ από την ΑΕΚ, προκειμένου να ξαναμπεί στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος. Γκολ που δεν ήρθε ποτέ, όμως, με τον δικέφαλο αετό να ολοκληρώνει με ακόμη μία ήττα τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη για φέτος και να στρέφει πλέον την προσοχή του στη Super League 1, με στόχο να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Λέστερ: Γουόρντ, Τζάστιν, Φοφανά, Έβανς, Τόμας, Πρατ, Εντιντί (63′ Μεντί), Τίλεμανς, Ουντέρ, Μπαρνς, Ιεανάτσο (67′ Πέρεθ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Σβάρνας, Νεντελτσεάρου, Χνιντ, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόες (80′ Γαλανόπουλος), Κρίστιτσιτς (55′ Σάκχοφ), Μιτάι, Μάνταλος (65′ Αλμπάνης), Λιβάι Γκαρσία (55′ Μαχαίρας), Ανσαριφάρντ (65′ Ολιβέιρα).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.