ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Γ.Ρούνεϊ – Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση

«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Γ.Ρούνεϊ – Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση

Ένας εκ των κορυφαίων Άγγλων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών, ο Γουέιν Ρούνεϊ αποφάσισε να βάλει τέλος στην πολύ μεγάλη ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Ρούνεϊ έπειτα από εννιά ματς ως παίκτης – προπονητής της Ντέρμπι υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών με την ομάδα, ως αποκλειστικά προπονητής πια. Ο 35χρονος άσος αποσύρεται όντας ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην εθνική Αγγλίας και βέβαια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ξεκινώντας ως «παιδί- θαύμα» από την Έβερτον στα 16 του, ο Ρούνεϊ σκόραρε 313 γκολ σε επίπεδο συλλόγων και 53 γκολ σε 120 συμμετοχές με τα «λιοντάρια». Με τους «κόκκινους διαβόλους» κατέκτησε 16 τρόπαια, 5 πρωταθλήματα, τρία Λιγκ Καπ, ένα Κύπελλο, ένα Champions League και ένα Μουντιάλ Συλλόγων.

Όντας ο μόνος παίκτης με πάνω από 100 ασίστ και 200 γκολ στην Premier League, o Ρούνεϊ είχε δυο θητείες στην Έβερτον και έπαιξε και στο MLS με την DC United.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.