ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ζ.Ιμπραΐμοβιτς: Τα «έχωσε» σε συμπαίκτη του που φορούσε γάντια λόγω κρύου

Ζ.Ιμπραΐμοβιτς: Τα «έχωσε» σε συμπαίκτη του που φορούσε γάντια λόγω κρύου

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία, καθώς «έχωσε» σε συμπαίκτη του και πιο συγκεκριμένα Πιέρ Καλουλού, επειδή φορούσε γάντια για το κρύο.

Ο Καλουλού πήγε στους «ροσονέρι» το περασμένο καλοκαίρι κι έκανε ντεμπούτο σε ένα ματς του Europa League τον Δεκέμβριο. Ο 20χρονος αμυντικός ήθελε να φορέσει γάντια ένα ψυχρό βράδυ, σε ένα ματς με τη Σπάρτα Πράγας και ο Ζλάταν είχε τις αντιρρήσεις του.

«Πριν από λίγο καιρό, ο Πιέρ Καλουλού έκανε ντεμπούτο με τη Μίλαν και φορούσε γάντια. Του είπα να τα βγάλει! Πώς φαίνεται ένας νεαρός στόπερ να κάνει ντεμπούτο με γάντια; Σίγουρα, δεν θα τρομάξει κανέναν αμυντικό» ανέφερε ο Σουηδός άσος.

Εκ του αποτελέσματος πάντως, η παρατήρησή του έπιασε τόπο, καθώς η Μίλαν σε εκείνο το ματς νίκησε 1-0.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.