ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

FIFA: Προειδοποιεί όσους αγωνιστούν στο European Super League – Δεν θα λάβουν μέρος στο Μουντιάλ

FIFA: Προειδοποιεί όσους αγωνιστούν στο European Super League – Δεν θα λάβουν μέρος στο Μουντιάλ

Η FIFA φέρεται να διαφωνεί κάθετα με την διεξαγωγή του European Super League και προειδοποιεί τους ποδοσφαιριστές που θα λάβουν μέρος, ότι δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Μουντιάλ και σε άλλες διοργανώσεις.

Ακόμη άλλες έξι Συνομοσπονδίες ανέφεραν ότι δεν θα επιτρέψουν στους ποδοσφαιριστές να βρεθούν σε δικά τους μεγάλα τουρνουά, αν παίξουν στην κλειστή Λίγκα.

Το θέμα της European Super League ξέσπασε στα τέλη του 2020, με τον αμερικανικό κολοσσό, JP Morgan να φέρεται ως μεγάλος χορηγός της Λίγκας.

Με επίσημη τοποθέτησή της, η FIFA γνωστοποίησε πως σε περίπτωση που ποδοσφαιριστές αγωνιστούν σε αυτό τον νέο θεσμό που θέλουν να δημιουργήσουν οι ισχυροί της Γηραιάς ηπείρου για να παίζουν μεταξύ τους, τότε θα τους απαγορευθεί η συμμετοχή στις διοργανώσεις της FIFA.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.