Premier League: Ανεβάζει στροφές με Τ.Τούχελ η Τσέλσι – Επικράτησε με 2-0 της Νιουκάστλ

Premier League: Ανεβάζει στροφές με Τ.Τούχελ η Τσέλσι – Επικράτησε με 2-0 της Νιουκάστλ

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, με τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο πέτυχε η Τσέλσι, με θύμα αυτή την φορά τη Νιουκάστλ και σκορ 2-0.

Στο 31’ ο Ζιρού και στο 39’ ο Βέρνερ έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους «μπλε» που κράτησαν το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Γουέστ Χαμ κέρδισε εύκολα με 3-0 την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και πλέον έχει μπει γερά στο παιχνίδι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο καθώς ισοβαθμεί με την Τσέλσι στην τέταρτη θέση. Ο Ράις με πέναλτι στο 41’, ο Ντιόπ στο 58’ και ο Φρέντερικς στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων σκόραραν τα τέρματα για τα «σφυριά».

Premier League: Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής

Λέστερ-Λίβερπουλ 3-1
Κρίσταλ Πάλας-Μπέρνλι 0-3
Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ 3-0
Μπράιτον-Άστον Βίλα 0-0
Σαουθάμπτον-Γουλβς 1-2
Γουέστ Μπρομ-Μάντσεστερ Γ. 1-1
Άρσεναλ-Λιντς 4-2
Έβερτον-Φούλαμ 0-2
Γουέστ Χαμ-Σέφιλντ Γιουν. 3-0
Τσέλσι-Νιούκαστλ 2-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 24 αγώνες)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάντσεστερ Σίτι 53 -23αγ.
Μάντσεστερ Γ. 46
Λέστερ 46
Τσέλσι 42
Γουέστ Χαμ 42
Λίβερπουλ 40
Έβερτον 37 -22αγ.
Άστον Βίλα 36 -22αγ.
Τότεναμ 36 -23αγ.
Άρσεναλ 34
Λιντς 32 -23αγ.
Γουλβς 30
Σαουθάμπτον 29 -23αγ.
Κρίσταλ Πάλας 29
Μπράιτον 26
Μπέρνλι 26 -23αγ.
Νιούκαστλ 25
Φούλαμ 18 -23αγ.
Γουέστ Μπρομ 13
Σέφιλντ Γιουν. 11

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.