Ψυχολόγος Ν.Μαραντόνα: «Του έριχναν υπνωτικά στην μπύρα για να μην κάνει φασαρία»

Ψυχολόγος Ν.Μαραντόνα: «Του έριχναν υπνωτικά στην μπύρα για να μην κάνει φασαρία»

Η ψυχολόγος του Ντιέγκο Μαραντόνα, προχώρησε στον ισχυρισμό πως ο θρύλος του ποδοσφαίρου έπαιρνε υπνωτικά χάπια εν αγνοία του, τα οποία έριχναν οι υπηρέτες του στην μπύρα.

Η Γκρισέλντα Μορέλ, που κούραρε τον 8χρονο γιο του και τον επισκέφτηκε πριν και μετά από την επέμβαση που έκανε στο κεφάλι, υποστήριξε πως ο «Ντιεγκίτο» έπινε αλκοόλ το πρωί.

«Αν σηκωνόταν στις 9π.μ. και ζητούσε μπύρα του την έδιναν. Ένας από τους συνοδούς του έπαιρνε χάπια και τα έριχνε μέσα ώστε να μην κάνει φασαρία» ανέφερε.

Η Μορέλ σημείωσε μεταξύ άλλων ότι είχε δει τον Μαραντόνα να κάνει πως μιλάει στο τηλέφωνο χωρίς να έχει τηλεφωνική συσκευή στο χέρι του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο προσωπικός γιατρός του, Λεοπόλδο Λούκε, όπως και δύο νοσοκόμοι κατηγορούνται για αμέλεια και ελλιπή φροντίδα που οδήγησαν στον θάνατό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.