Πανόραμα Europa League: Τετράστερη η Γιουνάιτεντ – Εύκολο βράδυ για την Τότεναμ

Πανόραμα Europa League: Τετράστερη η Γιουνάιτεντ – Εύκολο βράδυ για την Τότεναμ

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 4-0 της Σοσιεδάδ και ουσιαστικά προκρίθηκε, με την Τότεναν να κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης μετά το 1-4 επί της Βόλφσμπεργκέρ.

Καλά τα πήγαν τα φαβορί, με ελάχιστες εξαιρέσεις στους πρώτους αγώνες της φάσης των «32» του Europa League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θεωρείται και το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, διέλυσε με 4-0 τη Σοσιεδάδ στο Τορίνο -όπου έπαιξαν… σαν γηπεδούχοι οι Ισπανοί- και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς.

Η Ρόμα καθάρισε με 2-0 τη Μπράγκα στην Πορτογαλία και σε μία εβδομάδα στο Ολίμπικο αναμένεται να σφραγίσει την πρόκριση, όπως και η Μίλαν στο Σαν Σίρο μετά το εκτός έδρας 2-2 με τον Ερυθρό Αστέρα.

Όσο για το Μπενφίκα-Αρσεναλ, έληξε ισόπαλο 1-1 και η ρεβάνς, η οποία θα γίνει στο Καραϊσκάκη, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων της φάσης των «32»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ντιναμό Κιέβου – Μπριζ 1-1
Κράσνονταρ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-3
Ερυθρός Αστέρας – Μίλαν 2-2
Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν 4-2
Σοσιεδάδ – Μάντσεστερ Γιουν. 0-4
Μπράγκα – Ρόμα 0-2
Σλάβια Πράγας – Λέστερ 0-0
Βόλφσμπεργκέρ – Τότεναμ 1-4
Γιανγκ Μπόις – Λεβερκούζεν 4-3
Μπενφίκα – Άρσεναλ 1-1
Γρανάδα – Νάπολι 2-0
Λιλ – Άγιαξ 1-2
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Σαχτάρ 0-2
Μόλντε – Χόφενχαϊμ 3-3
Αντβέρπ – Ρέιντζερς 3-4
Σάλτσμπουργκ – Βιγιαρεάλ 0-2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.