Europa League: «Σφράγισε» το εισιτήριο με εμφατικό τρόπο (4-0) η Τότεναμ

Europa League: «Σφράγισε» το εισιτήριο με εμφατικό τρόπο (4-0) η Τότεναμ

Η Τότεναμ ζευγάρωσε τις νίκες της απέναντι στην Βόλφσμπεργκερ, καθώς επικράτησε με 4-0 εντός έδρας και πήρε με εμφατικό τρόπο το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League.

Οι Λονδρέζοι έψαχναν περισσότερο σημάδια ελπίδας για τη συνέχεια της σεζόν, αφού η πρόκριση ήταν στο «τσεπάκι», μετά την τεσσάρα εκτός έδρας. Τελικά, και το σκηνικό της τεσσάρας επαναλήφθηκε και οι Σπερς βρήκαν ξανά αισιοδοξία, με σημαντικότερο παράγοντα τον Ντέλε Άλι.

Ο Άγγλος χαφ θύμισε προς όλες τις κατευθύνσεις την καλύτερη εκδοχή του, σκοράροντας απίθανο γκολ με ψαλιδάκι στο 11’ για το 1-0, ενώ σέρβιρε και τα δύο επόμενα τέρματα. Πρώτα στον Κάρλος Βινίσιους (50’) και εν συνεχεία στον Γκάρεθ Μπέιλ (73’) για το υπέροχο πλασέ του, ο οποίος πέτυχε το τρίτο του τέρμα ως αλλαγή σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, μετά τα δύο που είχε σκοράρει με τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League το 2018.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Βινίσιους με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, μετά την ασίστ του 16χρονου Σκάρλετ, ο οποίος έγινε ο νεότερος που το καταφέρνει στον θεσμό μετά τον Κιλιάν Μπαπέ το 2015, συμπτωματικά κόντρα στην Τότεναμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, οι Λονδρέζοι έγιναν η πρώτη ομάδα που εξασφαλίζει την πρόκριση στους «16» του Europa League και ο Ζοσέ Μουρίνιο πανηγύρισε πρόκριση με 8 γκολ σε διπλούς αγώνες μετά τη σεζόν 2011-12 στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον αποκλεισμό του ΑΠΟΕΛ (8-2 συνολικό σκορ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.