ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τέλος εποχής για τον Γ.Λεβ – Αποχωρεί μετά το Euro του 2021

Τέλος εποχής για τον Γ.Λεβ – Αποχωρεί μετά το Euro του 2021

Σαν “βόμβα” έσκασε η είδηση για την αποχώρηση του Γιοακίμ Λεβ από τον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας, μετά το Euro του 2021.

Ο 61χρονος τεχνικός ανέλαβε την Εθνική Γερμανίας το 2006, ύστερα από την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλίσμαν, και την οδήγησε στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014, στα γήπεδα της Βραζιλίας, ενώ ήταν φιναλίστ στο Euro 2008, όπου ηττήθηκε 1-0 από την Ισπανία. Σε 188 αγώνες, ο Λεβ μέτρησε 120 νίκες, 37 ισοπαλίες και μόλις 31 ήττες.

«Πήρα την απόφαση με προσοχή, γεμάτος υπερηφάνεια και τεράστια ευγνωμοσύνη, αλλά παράλληλα διατηρώ το τεράστιο κίνητρο για το προσεχές Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είμαι υπερήφανος επειδή είναι ξεχωριστό και μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ τη χώρα μου. Κι επειδή είχα τη δυνατότητα να συνεργαστώ με τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της χώρας για σχεδόν 17 χρόνια. Είχα σπουδαίους θριάμβους, αλλά και σκληρές ήττες μαζί τους, αλλά πάνω απ’ όλα ζήσαμε υπέροχες στιγμές, όχι μόνο λόγω της κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014.

Είμαι ευγνώμων προς τη Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία μου παρείχε πάντα ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον, για εμένα και την ομάδα μου», αναφέρει στην αποχαιρετιστήρια δήλωση ο Λεβ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.