ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ξανά στην Εθνική Σουηδίας μετά από πέντε χρόνια ο Ιμπραΐμοβιτς

Ξανά στην Εθνική Σουηδίας μετά από πέντε χρόνια ο Ιμπραΐμοβιτς

Ζλάταν η μεγάλη επιστροφή! Ο κορυφαίος στράικερ θα αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Σουηδίας μετά από πέντε χρόνια. Η Σουηδία είναι αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Ο «Ίμπρα» είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας στο Euro 2016.

Το 2018, ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στη Σουηδία είχε εκφράσει το ενδιαφέρον να επιστρέψει στην Εθνική για να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά ο τότε ομοσπονδιακός προπονητής δεν τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο επιθετικός της Μίλαν ετοιμαζόταν να επιστρέψει στην εθνική ομάδα στα τέλη Μαρτίου, η οποία τελικά επιβεβαιώθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει, βάσει προγράμματος, τη Σουηδία στις 8 Σεπτεμβρίου (εντός έδρας) και στις 12 Οκτωβρίου (εκτός).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.