Σε τραγική κατάσταση ο Ροναλντίνιο – Έχει εθιστεί επικίνδυνα στο αλκοόλ

Σε τραγική κατάσταση ο Ροναλντίνιο – Έχει εθιστεί επικίνδυνα στο αλκοόλ

Ένα δημοσίευμα από την Βραζιλία έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση σε όλους τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου, καθώς αναφέρει ότι ο Ροναλντίνιο περνά δύσκολες στιγμές στην ζωή του και έχει οδηγηθεί στον αλκοολισμό.

Ο παλαίμαχος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, είχε βρεθεί σε φυλακή της Παραγουάης το 2020, ενώ τον προηγούμενο μήνα έχασε τη μητέρα του από επιπλοκές που προκάλεσε στην υγεία της ο κορωνοϊός. Άνθρωποι από τον φιλικό του κύκλο δήλωσαν λοιπόν σε εφημερίδα της Βραζιλίας, ότι έκτοτε έχει καταντήσει αλκοολικός.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφεραν τα εξής: «Πλέον κάθε μέρα είναι για εκείνον σαν ένα πάρτι, αλλά είναι θλιμμένος. Διοργανώνει μπάρμπεκιου, αναζητά συντροφιά σε όποιον να ‘ναι και έχει γίνει αλκοολικός. Πίνει κάθε μέρα με το που ανοίγει τα μάτια του. Πίνει ό,τι βρει μπροστά του, τζιν, βότκα, ουίσκι, μπύρες και το κάνει ασταμάτητα μέχρι να κοιμηθεί. Και την επόμενη ξανά το ίδιο.

Ζει σε ένα φρούριο με ό, τι χρειάζεται. Έχει μια τεράστια καρδιά και προσπαθεί να είναι γενναιόδωρος με τους φίλους του, αλλά δεν είναι όλοι πραγματικoί και δεν βλέπουν ότι κάνει πολύ κακό στον εαυτό του».


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.