ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Europa League: Προβάδισμα πρόκρισης για Μ.Γιουνάιτεντ και Ρόμα – Σοκ στο 94′ για την Άρσεναλ

Europa League: Προβάδισμα πρόκρισης για Μ.Γιουνάιτεντ και Ρόμα – Σοκ στο 94′ για την Άρσεναλ

Ξεκάθαρο βήμα πρόκρισης στην ημιτελική φάση του Europa League έκαναν Ρόμα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τις μεγάλες εκτός έδρας νίκες τους επί των Άγιαξ και Γρανάδα αντίστοιχα.

Είναι το καλύτερο ζευγάρι των προημιτελικών και οι Ιταλοί είναι αυτοί που έχουν πλέον τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Μπορεί οι Ολλανδοί να προηγήθηκαν στο Άμστερνταμ με το γκολ του Κλάασεν στο 39′, αλλά στο 54′ έχασαν πέναλτι με τον Τάντιτς και από εκείνο το σημείο άλλαξαν όλα: 1-1 ο Πελεγκρίνι με φάουλ (και λάθος του τερματοφύλακα) στο 57′, 1-2 ο Ιμπάνιες με δυνατό σουτ εντός περιοχής στο 87′ και οι τζαλορόσι είναι το φαβορί ενόψει της ρεβάνς στη Ρώμη.

Από εκεί και πέρα, στα άλλα παιχνίδια, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με γκολ των Ράσφορντ (31′) και Φερνάντες (91′ πεν.) νίκησε με 2-0 εκτός έδρας τη Γρανάδα και ουσιαστικά εξασφάλισε ήδη την πρόκριση της. Το ίδιο μπορεί να πει κανείς και για τη Βιγιαρεάλ, η οποία με σκόρερ τον Μορένο (44′ πεν.) πέρασε από το Ζάγκρεμπ νικώντας τη Ντιναμό (0-1), ενώ η έκπληξη έγινε στο Λονδίνο.

Εκεί, η Άρσεναλ υποδέχθηκε τη Σλάβια Πράγας και άνοιξε το σκορ στο 86′ με τον Πέπε, αλλά δεν κράτησε το 1-0 αφού δέχθηκε την ισοφάριση από τον Χόλες στο 94′ και θα πρέπει να… τρέξει στην Τσεχία για την ανατροπή.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άγιαξ – Ρόμα 1-2
Άρσεναλ – Σλάβια Πρ. 1-1
Ντιναμό Ζ. – Βιγιαρεάλ 0-1
Γρανάδα – Μάντσεστερ Γιουν. 0-2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.