ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Στο στόχαστρο της Παρί ο Κριστιάνο Ρονάλντο – Προορίζεται για αντικαταστάτης του Κ.Εμπαπέ

Στο στόχαστρο της Παρί ο Κριστιάνο Ρονάλντο – Προορίζεται για αντικαταστάτης του Κ.Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δύσκολα θα παραμείνει στο Παρίσι και μετά το φετινό καλοκαίρι, με την Παρί να αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του.

Αυτός φαίνεται να είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που δεν εμφανίζεται ικανοποιημένος από την Γιουβέντους και την αποτυχία τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στο Champions League.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Tuttosport η Ρεάλ Μαδρίτης είναι κοντά στην απόκτηση του Εμπαπέ με το σημερινό της ιταλικής εφημερίδας να υποστηρίζει ότι η Παρί βλέπει ως ιδανικό αντικαταστάτη τον Πορτογάλο σούπερσταρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λεπτομέρειες δεν αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα. Ωστόσο επισημαίνεται ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν επιθυμεί να φύγει από την Γιουβέντους αλλά η Παρί εάν χρειαστεί φέρεται να είναι αποφασισμένη να κάνει την προσπάθειά της για να πείσει τον παίκτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.