ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Εκτός εαυτού ο Κ.Ρονάλντο – Έριξε μπουνιά σε τοίχο στα αποδυτήρια

Εκτός εαυτού ο Κ.Ρονάλντο – Έριξε μπουνιά σε τοίχο στα αποδυτήρια

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να μην είναι ικανοποιημένος από την μέχρι στιγμής παρουσία του στην Γιουβέντους και αυτό φάνηκε μετά την αναμέτρηση με την Τζένοα.

Παρά τη νίκη με 3-1 ο Πορτογάλος δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Κάτι που όπως φάνηκε δεν του άρεσε καθόλου. Με το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης, αποφάσισε να βγάλει τη φανέλα της Γιουβέντους και να την πετάξει στον αγωνιστικό χώρο, όπου την μάζεψε ένα ball boy. Μία κίνηση η οποία δεν έμεινε ασχολίαστη από τους οπαδούς των «μπιανκονέρι».

Σύμφωνα όμως με τα όσα αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», ο Ρονάλντο δεν μπόρεσε να ηρεμήσει ούτε στα αποδυτήρια. Συγκεκριμένα, όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, ο «CR7» κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας του, έριξε μια γροθιά σε έναν τοίχο, έκανε γρήγορα ένα ντους χωρίς να ανταλλάξει κουβέντα με κανέναν κι έπειτα αποχώρησε από το γήπεδο.

Ο Πίρλο πάντως από την πλευρά του, όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό και για μία πιθανή τιμωρία του Κριστιάνο, τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν γνώριζε τις προθέσεις του ποδοσφαιριστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι λογικό που αντέδρασε έτσι γιατί ήθελε πολύ να σκοράρει. Το ήθελε πραγματικά, καθώς το ματς έγινε περίπλοκο για εμάς κάποια στιγμή. Είναι ένας γεννημένος πρωταθλητής και ήθελε να αφήσει το στίγμα του στην αναμέτρηση. Δεν νομίζω να τον τιμωρήσει η ομάδα, όχι δεν θα το κάνει. Ήταν απλά νευριασμένος, όπως συμβαίνει με αρκετούς παίκτες την ώρα των αγώνων. Όταν έληξε το παιχνίδι ήταν αναστατωμένος και ξαναλέω πως αυτό είναι λογικό. Δεν θα τον τιμωρήσει η ομάδα για αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.