ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιτέθηκαν σε «θρύλο» σχολιαστή της Λίβερπουλ (βίντεο)

Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιτέθηκαν σε «θρύλο» σχολιαστή της Λίβερπουλ (βίντεο)

Πρωτόγνωρες σκηνές για τα δεδομένα του αγγλικού ποδοσφαίρου εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής μέσα και έξω από το «Ολντ Τράφορντ».

Πλήθος οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασαν μέχρι τον αγωνιστικό χώρο του ιστορικού γηπέδου, ζητώντας από την ιδιοκτησία να πουλήσει τον σύλλογο και να αποχωρήσει.

Μπορεί να μην σημειώθηκαν επεισόδια μεγάλης έκτασης, ωστόσο, κάποιοι οπαδοί ξέφυγαν, εκτοξεύοντας καπνογόνο στον θρύλο της Λίβερπουλ και σχολιαστή του SkySports, Τζέιμι Κάραγκερ. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιο ατύχημα, με τους σχολιαστές του τηλεοπτικού καναλιού να κρύβονται για να γλιτώσουν.

Μάλιστα, ο 67χρονος «θρύλος» της Λίβερπουλ, Γκρέιαμ Σούνες τόνισε: «Κάποιος πέταξε ένα κουτάκι μπύρας προς το μέρος μας. Αν αυτό σε χτυπήσει σε λάθος σημείο, τότε είσαι νεκρός. Ενα καπνογόνο πετάχτηκε προς το μέρος μας. Αν χτυπούσε κάποιον, τότε θα ήταν για το νοσοκομείο και θα είχε μόνιμα σημαδεμένο το μισό πρόσωπο».

Άλλες πληροφορίες ανέφεραν πως υπήρξαν συγκρούσεις ανάμεσα στην αστυνομία και τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ, ενώ δημοσιεύματα στάθηκαν και σε υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα έξω από το Ολντ Τράφορντ. Παράλληλα, σε βίντεο που κυκλοφόρησαν φαίνεται ότι ένας αστυνομικός τραυματίστηκε λίγο κάτω από το αριστερό μάτι, ενώ χρειάστηκε να του γίνουν και ράμματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.