N.Αστόρι: Κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμέλειας ο γιατρός του

N.Αστόρι: Κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμέλειας ο γιατρός του

Ο γιατρός Τζόρτζιο Γκαλάντι καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκισης για την υπόθεση του θανάτου του Νταβίντε Αστόρι.

Το ιταλικό δικαστήριο έκρινε ένοχο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια τον γιατρό στην Φλωρεντία, Τζόρτζιο Γκαλάντι, που είχε υπό την εποπτεία του τον Νταβίντε Αστόρι. Στις 10 Ιουλίου του 2017, ο Γκαλάντι είχε υπογράψει πιστοποιητικό το οποίο έλεγε ότι ο πρώην καπιτάνο των «βιόλα», Νταβίντε Αστόρι, ήταν σε θέση να αγωνίζεται, παρά το γεγονός ότι εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί παρουσίαζαν καρδιακές αρρυθμίες.

Από την πλευρά του ο Γκαλάντι, όταν του ανακοινώθηκε η ποινή έμεινε έκπληκτος με την απόφαση του δικαστηρίου, ενώ ενημέρωσε πως θα ζητήσει έφεση.

Θυμίζουμε ότι ο Νταβίντε Αστόρι, πέθανε το πρωί της 3η Μαρτίου του 2018, από ανακοπή καριάς, σε ηλικία 31 ετών στον ύπνο του, στο ξενοδοχείο που ήταν με την αποστολή ένα βράδυ πριν τον αγώνα με την Ουντινέζε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.