ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τίμησε τον Λ.Σουάρες η Μπαρτσελόνα (βίντεο)

Τίμησε τον Λ.Σουάρες η Μπαρτσελόνα (βίντεο)

Το δικό της «ευχαριστώ» για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα θέλησε να πει η Μπαρτσελόνα στον Λουίς Σουάρες!

Κατά τη διάρκεια που ο Ουρουγουανός φορ έκανε προθέρμανση με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στις οθόνες του γηπέδου έπαιξε ένα αφιέρωμα στον Σουάρες με τις καλύτερες στιγμές του με τα μπλαουγκράνα.

Η Μπαρτσελόνα έδειξε πως δεν ξεχνάει τα όσα πρόσφερε στην ομάδα ο Σουάρες, παρότι έφυγε με άσχημο τρόπο μετά από απόφαση του πρώην προέδρου Μπερτομέου, και θέλησε να τον τιμήσει για τα 198 γκολ που σκόραρε και βοήθησε τους Καταλανούς να κατακτήσουν 4 πρωταθλήματα, 4 Copa del Rey, ένα Champions League, 2 ισπανικά Super Cup, ένα ευρωπαϊκό Super Cup και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.