ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Βόμβα» από την μητέρα του Κ.Ρονάλντο: «Θα τον πείσω να επιστρέψει στην Σπόρτινγκ»

«Βόμβα» από την μητέρα του Κ.Ρονάλντο: «Θα τον πείσω να επιστρέψει στην Σπόρτινγκ»

«Άναψε φωτιές» η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς αποκάλυψε ότι θα προσπαθήσει να τον πείσει για να επιστρέψει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Πορτογάλος έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τη Γιουβέντους αλλά δεν είναι και τόσο πιθανό να το εξαντλήσει, την ώρα που οι άνθρωποι των «λιονταριών» τον έχουν στα υπόψιν για τη μεγάλη επιστροφή.

Η μαμά του Κριστιάνο λοιπόν είπε στο TVI 24 πως «θα προσπαθήσω να τον πείσω να γυρίσει την επόμενη χρονιά. Να παίζει στο ‘Ζοσέ Αλβαλάδε’ με τη φανέλα της Σπόρτινγκ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο CR7 αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Σπόρτινγκ, στις οποίες βρέθηκε μεταξύ 1997 και 2002, προτού ανέβει στην πρώτη ομάδα επί Λάζλο Μπόλονι. Το 2003, τον εντόπισε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και τα υπόλοιπα είναι ιστορία…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.