ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Euro 2020: O Γιαρμολένκο τρολάρει το «μποϊκοτάζ» του Κ.Ρονάλντο και ζητά χορηγία από την Coca-cola

Euro 2020: O Γιαρμολένκο τρολάρει το «μποϊκοτάζ» του Κ.Ρονάλντο και ζητά χορηγία από την Coca-cola

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δημιούργησε μία νέα μόδα στο Euro 2020, καθώς μετακίνησε από μπροστά του δύο μπουκάλια με Coca Cola, με την ενόχληση να είναι «ζωγραφισμένη» στο πρόσωπό του.

Η κίνηση αυτή του «CR7» έγινε το απόλυτο viral και έκανε τον γύρω του κόσμου, ενώ άνοιξε μια… μαύρη τρύπα στο χρηματιστήριο. Η διάσημη εταιρεία αναψυκτικών κατάλαβε πόσο μεγάλη είναι πραγματικά η δύναμη του επιθετικού των Ιβήρων και της Γιουβέντους, ο οποίος θεωρείται -δικαίως όπως φάνηκε- ο πιο διαδραστικός influencer του πλανήτη.

Ο Ρονάλντο έκανε την κίνηση μισή ώρα αφότου είχαν ανοίξει τα χρηματιστήρια στην ευρωπαϊκή αγορά. Από εκείνη τη στιγμή, λοιπόν, η μετοχή της Coca Cola κατρακύλησε αυτόματα και από τα 56,1 δολάρια ανά μετοχή, έπεσε στα 55,22. Ηταν μία βίαιη πτώση του 1,6%, που σε οικονομικούς όρους μεταφράστηκε στην τεράστια απώλεια 4 δισ. δολαρίων, καθώς η αξία της εταιρείας έπεσε από τα 242 δισ. δολάρια, στα 238 δισ.

Ωστόσο, ο Αντρί Γιαρμολένκο πήγε κόντρα στο ρεύμα που ξεκίνησε ο Κριαστιάνο Ρονάλντο, έπειτα από τη νικηφόρα αναμέτρηση της Ουκρανίας με αντίπαλο τη Βόρεια Μακεδονία. Ο 31χρονος επιθετικός της Γουέστ Χαμ αναδείχθηκε MVP στη νίκη (2-1) της ομάδας του, ενώ είχε αντίστοιχα πολλά κέφια και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

Ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής, λοιπόν, έφερε μπροστά του τα αναψυκτικά και με ένα πολύ πλατύ χαμόγελο είπε: «Μπορώ να κάνω κάτι; Είδα τον Ρονάλντο που μετακίνησε τα μπουκάλια της Coca Cola. Εγώ θα τη βάλω ακριβώς εδώ… Και τη Heineken το ίδιο…».

Ακολούθως, τοποθέτησε τα μπουκάλια στην αρχική τους θέση, πήρε στα χέρια του βραβείου του MVP και έφυγε από την αίθουσα, έχοντας κάνει και εκείνος το δικό του κομμάτι…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.