ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σ.Μανέ: Δωρεά 600.000 ευρώ για την οικοδόμηση νοσοκομείου στη Σενεγάλη (φώτο)

Σ.Μανέ: Δωρεά 600.000 ευρώ για την οικοδόμηση νοσοκομείου στη Σενεγάλη (φώτο)

Ο Σαντιό Μανέ προχώρησε σε δωρεά 693.000 δολαρίων που θα συμβάλουν στην κατασκευή νοσοκομείου στη γενέτειρά του, Μπάμπαλι στη Σενεγάλη.

Ο Μανέ συναντήθηκε με τον Σενεγαλέζο πρόεδρο, Μάκι Σάλ νωρίτερα εντός Ιουνίου για να συζητήσουν για το πρότζεκτ που θα περιλαμβάνει, μεταξύ πολλών άλλων, μαιευτική περίθαλψη και οδοντιατρικές εγκαταστάσεις.

«Ο επιθετικός της Λίβερπουλ παρουσίασε στον αρχηγό του κράτους ένα φιλόδοξο σχέδιο οικοδόμησης νοσοκομείου στην Μπάμπαλι και βασίζεται στη στήριξη του κράτους για ιατρικό προσωπικό» έγραφε το μήνυμα του επίσημου λογαριασμού της προεδρίας, προ ημερών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος ανέφερε στη δική του ανάρτηση πως ήταν τιμή να τον υποδέχεται ο ηγέτης της χώρας και ωραία που συζήτησαν «για ποδόσφαιρο, αλλά και τα κοινωνικά μας πρότζεκτ». Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μανέ αποδεικνύει την κοινωνική του ευαισθησία: Το 2018 έδωσε 300 φανέλες της Λίβερπουλ στο χωριό του ώστε οι κάτοικοι να τις φορούν κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League και την επόμενη χρονιά δώρισε περί τα 350.000 δολάρια (260.000 ευρώ) για την οικοδόμηση ενός σχολείου στο Μπάμπαλι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.