ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Βόλος – Ατρόμητος 3-0: Μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας οι Βολιώτες

Βόλος – Ατρόμητος 3-0: Μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας οι Βολιώτες

Ο Βόλος δείχνει διάθεση για μεγάλα πράγματα στην φετινή σεζόν και προελαύνει στην Super League, ενώ διατηρήθηκαν μόνοι πρώτοι μετά το 3-0 επί του Ατρομήτου.

Έτσι όπως είχαν έρθει τα αποτελέσματα, οι Θεσσαλοί ήξεραν ότι με νίκη θα ήταν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής. Και μπορεί, προφανώς, να μην έχουν ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά γιατί να μη θέλουν να βρεθούν ψηλά; Στο κάτω-κάτω, δεν συμβαίνει και κάθε μέρα κάτι τέτοιο. Λογικό ήταν, επομένως, ο Βόλος να μπει δυνατά στο ματς. Τόσο δυνατά, ώστε στο 4′ να δει τον Τζήλο να καταλογίζει πέναλτι υπέρ του για χέρι του Παπαδόπουλου σε σουτ του Ροσέρο.

Πέναλτι που δεν εκτελέστηκε ποτέ όμως, αφού η εξέταση του VAR οδήγησε τον διαιτητή στο να αλλάξει την απόφασή του. Γεγονός που δεν επηρέασε, πάντως, τους γηπεδούχους, οι οποίοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και από το 12′ θα μπορούσαν να έχουν και το προβάδισμα, αν ο Πίριτς δεν έκανε εντυπωσιακή απόκρουση σε κεφαλιά του Γκρίλο. Οσο για τον Ατρόμητο, ανέβηκε κάπως μετά το 25λεπτο, πλησίαζε στην αντίπαλη περιοχή, αλλά κάπου εκεί σταματούσαν και οι προσπάθειες του.

Στην κορυφή με Ροσέρο

Το πρώτο ημίχρονο έφυγε χωρίς γκολ και το δεύτερο ήρθε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν αλλά να μη δημιουργούν τις μεγάλες φάσεις. Μέχρι που ήρθε το 59ο λεπτό και το γκολ για τον Βόλο με τον Ροσέρο, ο οποίος ήταν στη σωστή θέση μετά την απόκρουση του Πίριτς για να γράψει το 1-0. Σκορ που έμεινε ως το τέλος, αφού ο Ατρόμητος δεν κατάφερε ποτέ να απαντήσει.

Η ομάδα του Περιστερίου είχε διάθεση αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, με τους Θεσσαλούς να βάζουν και δεύτερο γκολ στο 90′ με πέναλτι του Φαν Βέερτ (ανατροπή του Μπερτόλο από τον Ντένιτς), να πετυχαίνουν και τρίτο στις καθυστερήσεις με τον Τερεζίου, να πανηγυρίζουν το τρίποντο και να είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος με τρεις νίκες μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές.

Βόλος: Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Φερνάντες (84′ Σοάρες), Τσοκάνης, Μπαρτόλο, Ρεγκατέν, Ροσέρο (67′ Νίνης), Φαν Βέερτ (94′ Τερεζίου).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ατρόμητος: Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (88′ Κιβρακίδης), Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Σάλομον (71′ Τζαβίδας), Κωτσόπουλος, Σπιρίντόνοβιτς (71′ Αθανασίου), Μουνίθ και Κουλούρης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.