ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πλήγμα για την Εθνική ομάδα – Ρήξη χιαστού και τέλος η χρονιά για τον Κ.Ζέκα

Πλήγμα για την Εθνική ομάδα – Ρήξη χιαστού και τέλος η χρονιά για τον Κ.Ζέκα

Ιδιαίτερα σοβαρός είναι τελικά ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Κάρλος Ζέκα, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο μέσος της Κοπεγχάγης αποχώρησε με φορείο στο 82ο λεπτό και εξ αρχής οι εκτιμήσεις δεν ήταν καθόλου θετικές, με την οριστική διάγνωση για τον σοβαρότατο τραυματισμό να έρχεται το πρωί της Δευτέρας.

Η είδηση αυτή έρχεται σε κάκιστο χρονικό σημείο και για την Εθνική μας ομάδα που συγκεντρώνεται πλέον για τα παιχνίδια με τις Γεωργία και Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματά σας και το ενδιαφέρον, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο και θα χάσω το υπόλοιπο της σεζόν.

Θα είμαι ξανά πίσω πιο δυνατός και έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε και να στηρίζουμε την Κοπεγχάγη, μαζί είμαστε πιο δυνατοί, θα σας ξαναδώ σύντομα» ανέφερε στο Instagram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κόσμος, πάντως, φώναζε ρυθμικά τ’ όνομά του στις εξέδρες και του έδωσε το κουράγιο που απαιτείται σε τέτοιες στιγμές για να κάνει την επέμβαση και να ξεκινήσει άμεσα τη διαδικασία επιστροφής…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.