ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ελληνικό φαινόμενο: Κλήρωση για την Β΄Εθνική χωρίς να έχουν «σφραγίσει» οι ομάδες που θα συμμετάσχουν

Ελληνικό φαινόμενο: Κλήρωση για την Β΄Εθνική  χωρίς να έχουν «σφραγίσει» οι ομάδες που θα συμμετάσχουν

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη όπου αποφασίστηκε ότι θα διεξαχθεί κανονικά η κλήρωση του πρωταθλήματος αύριο Τρίτη (5/10) στις 20:00, για την Β΄Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου χωρίς να έχουν οριστικοποιηθεί οι ομάδες που θα λάβουν μέρος.

Τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν εκκρεμότητες για τη συμμετοχή της Δόξας Δράμας, η οποία έγινε γνωστό ότι διαθέτει μόνο 6 επαγγελματικά συμβόλαια και με τις συνθήκες αυτές δεν μπορεί να πάρει μέρος, της Ρόδου για τον όμιλο στον οποίο θα συμμετάσχει, της Ζακύνθου και του Ασπρόπυργου, όπου εκκρεμεί η απόφαση της ΕΕΑ, αλλά και του Ηρόδοτου.

Μάλιστα την Τρίτη (5/10) πριν την κλήρωση, έχει αποφασιστεί να διεξαχθεί ΔΣ στις 18:00 για να διαμορφωθούν εκ νέου οι δύο όμιλοι της κατηγορίας (ο αρχικός καταρτισμός αφορούσε Βόρειο και Νότιο όμιλο με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού Β’ στον βορρά), ενώ θα υπάρξει και ενημέρωση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Στην Β΄Εθνική ελπίζουν ότι παρά το γεγονός ότι δεν γνωρίζουν ακόμα συγκεκριμένα ποιες ομάδες θα συμμετέχουν, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά στην προγραμματισμένη ημερομηνία, δηλαδή στις 10 Οκτωβρίου.

«Εν όψει της προγραμματισμένης έναρξης του πρωταθλήματος για τις 10 Οκτωβρίου 2021, αύριο 5.10.21 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί στο Golf Prive της Γλυφάδας η κλήρωση του πρωταθλήματος 2021-2022. Θα προηγηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στις 18:00 για την τοποθέτηση των ομάδων στους ομίλους και ενημέρωση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα αναβολή της σέντρας, κάτι που αν συμβεί θα είναι η τρίτη σε αριθμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.