ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Προπονητής Ν.Τσουμάνη: «Θα πήγαινε σε μίνι μάρκετ για δουλειά – Δεν ξέρω αν είχε οικονομικά προβλήματα»

Προπονητής Ν.Τσουμάνη: «Θα πήγαινε σε μίνι μάρκετ για δουλειά – Δεν ξέρω αν είχε οικονομικά προβλήματα»

Ο ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού, Νίκος Τσουμάνης, βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρός στο αυτοκίνητο του.

Ο προπονητής του, Γιώργος Αμανατίδης, αποκάλυψε την τελευταία συζήτησή που είχε με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή.

«Άντε κόουτς, όσο πιο γρήγορα να μπω στην ομάδα να παίξω»

Ο προπονητής του στον Μακεδονικό, Γιώργος Αμανατίδης μίλησε στο Sputnik για τον παίκτη που είχε τον τελευταίο μήνα στην ομάδα του.

«Είναι μια δυσάρεστη είδηση και για εμάς. Το ακούσαμε και πέσαμε από τα σύννεφα. Ήταν ένα παιδί ήσυχο και δεν φαινόταν πως θα έχει τέτοια κατάληξη. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε για αυτοκτονία, αλλά δεν είμαστε σίγουροι. Η αλήθεια είναι πως ο Νίκος ήρθε τον τελευταίο μήνα στην ομάδα μας, τον Μακεδονικό, και περάσαμε ένα εργομετρικό. Μας συμβούλευσαν πως θα πρέπει να κάνει ένα έξτρα πρόγραμμα για να επανέλθει σε δύο μήνες σε φυσιολογικές συνθήκες και να παίξει ποδόσφαιρο. Εδώ και ένα μήνα έκανε αυτό το πρόγραμμα με τον γυμναστή, τον Βαγγέλη Κόντο. Λίγο που μίλησα μαζί του, τον ρώτησα αν είχε κάτι και μου είπε πως δεν είχε κάτι. Του έλεγε: “άντε κόουτς, όσο πιο γρήγορα να μπω στην ομάδα να παίξω. Δεν φαινόταν να είχε προβλήματα”» τόνισε.

«Κόουτς, δεν θα έρθω στην προπόνηση – Πάω στην δουλειά»

Ο Έλληνας τεχνικός ζούσε καθημερινά τον Νίκο Τσουμάνης στην προπόνηση, αλλά τον πήρε τηλέφωνο χθες και του είπε πως δεν θα δώσει το παρών.

«Με πήρε τηλέφωνο χθες στις 13:30 και μου είπε: «Κόουτς, δεν θα έρθω στην προπόνηση». Τον ρώτησα γιατί δεν θα έρθει και μου είπε πως τον πήραν τηλέφωνο από τη δουλειά που θα έπιανε πρώτη μέρα σε ένα μίνι μάρκετ και θα πρέπει να πάει να του δείξουν τι θα κάνει. Τον ρώτησα αν πήρε τον Βαγγέλη, τον γυμναστή για το πρόγραμμα και μου είπε: «Πήρα πρώτα εσένα και μετά θα πάρω τον Βαγγέλη να συνεννοηθώ». Σήμερα που έμαθα την είδηση ρώτησα τον Βαγγέλη αν τον πήρε και δεν τον είχε καλέσει ποτέ» ανέφερε ο Γιώργος Αμανατίδης.

«Ήταν ένα παιδί κλειστό, δεν ανοιγόταν εύκολα»

Οι πρώτες πληφοροφίες αναφέρουν πως ο Νίκος Τσουμάνης είχε οικονομικά προβλήματα, αλλά μέσα στην ομάδα δεν είχε αναφέρει κάτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σήμερα τον βρήκαν πνιγμένο στις έξι το πρωί στο αυτοκίνητο του στην Καλαμαριά και από χθες το βράδυ είχε δηλώσει την εξαφάνιση του η αρραβωνιαστικιά του. Δεν ξέρω αν είχε οικονομικά προβλήματα. Ήταν ένα παιδί κλειστό, δεν ανοιγόταν εύκολα. Η δική μου επαφή δεν ήταν τόση άμεση, τα τυπικά είχαμε. Ήταν ένα φανταστικό παιδί, συνεργάσιμος, δεν μας δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Ήταν ένας κανονικός επαγγελματίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.