ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

To συγκινητικό μήνυμα του Α.Τάτου για τον θάνατο του Ν.Τσουμάνη: «Γιατί μας το έκανες αυτό ρε Νίκο γιατί αδελφέ μου»

To συγκινητικό μήνυμα του Α.Τάτου για τον θάνατο του Ν.Τσουμάνη: «Γιατί μας το έκανες αυτό ρε Νίκο γιατί αδελφέ μου»

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα η “οικογένεια” του Άρη, μετά την είδηση του θανάτου του Νίκου Τσουμάνη.

Ο ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας, Ανδρέας Τάτος είναι συντετριμμένος από τον χαμό του φίλου του.

Οι δύο τους μοιραζόντουσαν το ίδιο δωμάτιο στις αποστολές, έκαναν κοινές διακοπές, αλλά είχαν και επιχείρηση εκτός ποδοσφαίρου. Μόλις, ο Ανδρέας Τάτος έμαθε πως ο 31χρονος άσος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στη Θεσσαλονίκη, καθώς είχε δεθεί με tie wrap δεν μπορούσε να το πιστέψει.

«Γιατί, γιατί, γιατί αδερφέ μου»

Ο Ανδρέας Τάτος που αγωνίζεται με τη φανέλα της Καλαμάτας εξέφρασε την θλίψη του για τον χαμό του Νίκου Τσουμάνη μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

«Γιατί μας το έκανες αυτό ρε Νίκο γιατί, γιατί, γιατί αδελφέ μου. Δεν μπορώ να το πιστέψω», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.