ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο «χάρτης» της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος – Σίγουροι οι 15 από τους 16 «μονομάχους»

Ο «χάρτης» της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος – Σίγουροι οι 15 από τους 16 «μονομάχους»

Τέλος μπήκε σήμερα στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος όπου δεν δεν έλειψαν οι εκπλήξεις.

Λίγες μεν αλλά ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν οι 2 ομάδες της Super League Interwetten που έμειναν εκτός συνέχειας του θεσμού, από Λεβαδειακό και ΑΕΛ αντίστοιχα.

Έτσι έχουμε τους «15» από τους «16» της επόμενης φάσης όπου στη διοργάνωση θα «μπουν» ΑΕΚ, Αρης, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ενώ εκκρεμεί η αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Απόλλωνα Σμύρνης (3/11).

Εξ’ αυτών οι 10 είναι «εκπρόσωποι» της μεγάλης κατηγορίας και πιο συγκεκριμένα οι ΑΕΚ, Αρης, Βόλος, Ιωνικός, Λαμία, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, οι 4 της Super League 2 καθώς συνεχίζουν οι ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου ενώ υπάρχει και ο Αγιος Νικόλαος της Γ’ Εθνικής.

Τα αποτελέσματα του Κυπέλλου για την 5η φάση

  • Αναγέννηση Καρδίτσας – Καλλιθέα 0-0 (5-4 πεν.)
  • Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης 1-0 (90’+6′ Νίκας)
  • ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1 πεν. (1-1 κ.α.)
  • ΑΕ Λευκίμμης – Αγιος Νικόλαος 1-2 (34′ Κωστακιώτης – 25′ Φουκαράκης, 76′ Μαυρής)
  • Ηλιούπολη – Λαμία 1964 0-3 (12′, 56′ Τσούκαλος, 90′ Μαζουλουξής)
  • Ξάνθη – Ιωνικός 1-2 (26′ Πλατέλλας – 77′ Ντάλσιο, 79′ Τουράμ)
  • Πανσερραϊκός – Βόλος 1-3 (14′ Μαρκιόνι – 6′ Μπαρτόλο, 57′ αυτ. Δημητρίου, 78′ Ροσέρο)
  • Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-1 (37′ Καρλίτος)
  • Παναχαϊκή – Παναιτωλικός 1-2 (48′ Παπαχρονόπουλος – 20′ Καρέλης, 74′ Βέργος)
  • Αχερών Καναλακίου – ΟΦΗ 0-1 (23′ Καστάνιος)
  • Τρίκαλα – Νίκη Βόλου 0-1 (75′ Ροχάνο)
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη φάση των «16» οι αγώνες θα είναι διπλοί. Oι πρώτοι θα διεξαχθούν το τριήμερο 30/11&/01-02/12 και οι ρεβάνς στις 21-22-23/12.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.