Έρευνα για τα υγειονομικά μέτρα στο ΠAOK- Άρης – Οι τρεις συλληφθέντες ήταν χωρίς έγγραφα για τον κορωνοϊό

Έρευνα για τα υγειονομικά μέτρα στο ΠAOK- Άρης – Οι τρεις συλληφθέντες ήταν χωρίς έγγραφα για τον κορωνοϊό

Αυτεπάγγελτη έρευνα διεξάγει η αστυνομία σε βάρος των υπευθύνων του γηπέδου της Τούμπας για τους ελέγχους πιστοποιητικών διότι κατά τον χθεσινό αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη φαίνεται ότι δεν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα, όσον αφορά τους ελέγχους πιστοποιητικών ή τεστ, πριν την είσοδο των οπαδών στις κερκίδες του σταδίου, μεταδίδει το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους τέσσερις συλληφθέντες οπαδούς του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια, μόνο ένας είχε πάνω του τα απαραίτητα έγγραφα, ενώ οι υπόλοιποι τρεις δεν είχαν απολύτως κανένα έγγραφο μαζί τους και φέρονται να δήλωσαν στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν ότι αγνοούσαν ότι έπρεπε να ήταν εφοδιασμένοι με αυτά.

Υπό αυτές τις συνθήκες η εισαγγελέας ποινικής δίωξης απήγγειλε στους τρεις παραπάνω, εκτός από τις συνδεόμενες με τα επεισόδια κατηγορίες, επιπλέον κατηγορία για παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης μολυσματικών ασθενειών (285 ΠΚ).

Οι υπεύθυνοι των ελέγχων αναζητούνται για να συλληφθούν για το παραπάνω αδίκημα στο πλαίσιο του αυτοφώρου το οποίο λήγει σήμερα τα μεσάνυχτα.

Στο μεταξύ, οι συλληφθέντες, τρεις Έλληνες κι ένας Σέρβος (ηλικίας 21 έως 40 ετών) παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για την Τετάρτη και αποφάσισε να μην τους αφήσει ελεύθερους. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι να δικαστούν θα παραμείνουν υπό κράτηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διώκονται για βία στους αθλητικούς χώρους, απόπειρα σωματικών βλαβών, διατάραξη, βία κατά υπαλλήλων, ενώ, κατά περίπτωση, για οπλοκατοχή (όπως και για το παραπάνω αδίκημα που περιγράφεται στο άρθρο 285 του ΠΚ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.