Βρέθηκε κρεβάτι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτήρια» για τον Παναγιώτη Κελεσίδη

Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό αν και διπλά εμβολιασμένος

Βρέθηκε κρεβάτι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτήρια» για τον Παναγιώτη Κελεσίδη

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» ο Παναγιώτης Κελεσίδης ο οποίος μέχρι τώρα βρίσκεται είναι διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ στο Τζάνειο.

Αξίζει να σημειωθεί όπως σας αναφέραμε νωρίτερα στο pronews.gr, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό αν και διπλά εμβολιασμένος.

Ο τερματοφύλακας-«θρύλος» του ελληνικού ποδοσφαίρου νοσεί από κορωνοϊό και μεταφέρθηκε χθες στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων του Θρύλου, Αντώνης Γλύκας, ανέφερε ότι ο Παναγιώτης Κελεσίδης, αν και εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις, εισήχθη χθες στο Τζάνειο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Αργότερα όμως η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση.

«Στην επικοινωνία που είχα μαζί του χθες, μου είπε ότι ήταν σε καλή κατάσταση και πως η εισαγωγή του στο νοσοκομείο γίνεται για προληπτικούς λόγους. Ωστόσο αργότερα μάθαμε ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και πως οι γιατροί αναγκάστηκαν να τον διασωληνώσουν» μας είπε νωρίτερα ο Αντώνης Γλύκας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο όλα τα κρεβάτια στη ΜΕΘ του Τζάνειου νοσοκομείου ήταν γεμάτα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει αγώνας δρόμου για να βρεθεί ελεύθερη θέση σε ΜΕΘ άλλου νοσοκομείου αναφοράς. Αυτό τελικά επιτεύχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης βρέθηκε κρεβάτι στη ΜΕΘ του Σωτηρία και η διακομιδή του παλαίμαχου άσου αναμένεται από στιγμή σε στιγμή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.