Α΄ Εθνική: Αυτές είναι οι τρεις αλλαγές στο υγειονομικό πρωτόκολλο

Α΄ Εθνική: Αυτές είναι οι τρεις αλλαγές στο υγειονομικό πρωτόκολλο

Ο επικεφαλής της υγειονομικής επιτροπής της A΄ Εθνικη΄ς κατηγορίας ποδοσφαίρου Ξενοφών Ρούσης, αποκάλυψε τις τρεις αλλαγές που θα γίνουν στο υγειονομικό πρωτόκολλο του πρωταθλήματος.

Τρεις σημαντικές αλλαγές θα υπάρξουν στο νέο υγειονομικό πρωτόκολλο της Α΄Εθνικής , όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της υγειονομικής επιτροπής, Ξενοφών Ρούσης μιλώντας στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ1.

Ο κ. Ρούσης αφού χαρακτήρισε άδικο το μέτρο περί παρουσίας μόνο 1000 φιλάθλων μάξιμουμ σε κάθε ματς, δήλωσε πως οι τρεις αλλαγές θα ισχύσουν από την Δευτέρα (10/1) και είναι οι εξής:

– Πρώτον να αναβάλλεται αγώνας εάν και εφόσον υπάρχουν έξι θετικοί παίκτες και ο προπονητής μαζί, κάτι που δεν ίσχυε πριν.

– Να αναβάλλεται αγώνας όταν είναι δύο θετικοί γκολκίπερ (σ.σ. δεν ανέφερε τον συνολικό αριθμό των γκολκίπερ, που θα πρέπει να έχει μία ομάδα).

– Ομάδα που έχει μπει σε καραντίνα λόγω κρουσμάτων και έχει σταματήσει τις προπονήσεις της προτάθηκε να αγωνίζεται αφού περάσουν τουλάχιστον 3 ημέρες μετά το πέρας της καραντίνας της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τους διαιτητές, και τα τεστ τους, πρόσθεσε: «Οι διαιτητές και αυτοί υποβάλλονται σε τεστ τακτικά. Αυτοί, που είναι στους αγώνες 48 ώρες ή 24 ώρες με rapid test. Υπήρξε ύφεση και επετράπη το rapid. Τώρα έχουμε επανέλθει στο μοριακό. Δεν νομίζω ότι δεν περνάνε έλεγχο όποιοι πάνε στο VAR».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.