ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θ.Καρυπίδης: «Όποιος δεν μπορεί… να το πει και να φύγει από τον Άρη»!

Συνέχισε τα... γκάζια ο ισχυρός άνδρας του Άρη στους ποδοσφαιριστές του!

Θ.Καρυπίδης: «Όποιος δεν μπορεί… να το πει και να φύγει από τον Άρη»!

Μετά από ένα κακό αποτέλεσμα ο Θοδωρής Καρυπίδης σε έξαλλη κατάσταση μίλησε στους αθλητές του Άρη με αφορμή την τραγική εικόνα τους στο πρόσφατο ισόπαλο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

«Δεν δείχνετε πάθος, δεν μπορούμε να χάνουμε τέσσερις βαθμούς από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Έχουμε πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ καλύτερο ρόστερ και δεν επιτρέπεται αυτή η εικόνα», ανέφερε μεταξύ άλλων με τους παίκτες να λένε από την πλευρά τους, ότι «ο κορονοϊός μας αποσυντόνισε και μας έβγαλε από το ρυθμό μας, είχαμε αρκετά κρούσματα μας άφησε πίσω και πολλά παιδιά δεν έχουν επανέλθει ακόμη στο 100% αφού έχασαν προπονήσεις».

Ο Καρυπίδης τους άκουσε και τους απάντησε: «Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες, θέλω να βγάλετε τις πραγματικές σας δυνατότητες γιατί πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Την Πέμπτη στο κύπελλο θέλω να το αλλάξετε και να πάρτε σκορ πρόκρισης. Θέλω να βλέπω πάθος από εδώ και πέρα μέσα στο γήπεδο και όχι…πάθος μόνο για τις πληρωμές και οποία άλλα αιτήματα έχετε. Αν κάποιος δεν μπορεί να μου το πει να έρθει την Παρασκευή να πληρωθεί όλο το συμβόλαιο του και να φύγει. Ειδάλλως από εδώ και πέρα θέλω να παίξτε σαν Άρης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι παίκτες του Άρη υποσχέθηκαν ότι κόντρα στη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας θα δείξουν το καλό τους πρόσωπο, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να μένει στο προπονητικό κέντρο και να παρακολουθεί όλη την προπόνηση, ενώ είχε συνομιλία και με τον προπονητή του Άρη, Άκη Μάντζιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.