ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-0: Θα κριθεί στο ΟΑΚΑ η πρόκριση

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-0: Θα κριθεί στο ΟΑΚΑ η πρόκριση

Ηθελαν, το πάλεψαν, μέχρι ενός βαθμού, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να σκοράρουν απόψε στην Τούμπα. Εμειναν στο 0-0, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και θα λύσουν τις… διαφορές τους, για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, την προσεχή εβδομάδα στη ρεβάνς στην Αθήνα. Ακυρώθηκε γκολ για την Ενωση, ως οφσαιντ, στο 56’, με τον Τσούμπερ.

Ο αγώνας διεξήχθη χωρίς φιλάθλους, καθώς ο ΠΑΟΚ επέλεξε να μην κάνει χρήση του δικαιώματος για παρουσία (σ.σ. με βάσει των συνθηκών που επικρατούν λόγω του κορωνοϊού), 1.000 υποστηρικτών του στις κερκίδες.

Ενέργεια, με αμφότερες τις ομάδες να μην κλείνονται στις άμυνες τους, αποτέλεσαν τα χαρακτηριστικά στο πρώτο μισό της αναμέτρησης. Μοιρασμένη η κατοχή, αλλά και οι προϋποθέσεις που δημιούργησαν και οι δύο να παραβιάσουν τα αντίπαλα δίχτυα, με την ΑΕΚ, στην κυριότερη από τις ευκαιρίες της, στο 34’, να μην στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, καθώς το πλασέ του Γέβτιτς, εξουδετέρωσε ο Πασχαλάκης.

Ενα λεπτό αργότερα ο ΠΑΟΚ «απάντησε» με σουτ του Αουγκούστο, από το ύψος του πέναλτι, ο Μήτογλου έβαλε, όμως, το πόδι του και έδιωξε σε κόρνερ.

Η ΑΕΚ ήταν αποδοτικότερη από το ξεκίνημα μέχρι τα μισά περίπου του δεύτερου ημιχρόνου, σκόραρε στο 56’ με τον Τσούμπερ, το γκολ, όμως, με τη βοήθεια του VAR, δε μέτρησε, με τον καταλογισμό οφ σάιντ. Ο Τσούμπερ, έξι λεπτά αργότερα, βρέθηκε εκ νέου σε θέση βολής, ο Πασχαλάκης- για μια ακόμη φορά- αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του.

Ο ρυθμός του ματς «χάλασε» στην πορεία, με αρκετά νεύρα να υπάρχουν στον αγωνιστικό χώρο από τους παίκτες των ομάδων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ΠΑΟΚ έγινε επιθετικότερος με τις αλλαγές που έκανε ο Λουτσέσκου από το 70’ και μετά. Συνέπεια αποτέλεσε στο 77’ ο «Δικέφαλος του Βορρά» να σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι, ύστερα από σέντρα του Λύρατζη απο τα δεξιά. Στο 81’ κεφαλιά από τον νεοεισελθόντα στο παιχνίδι Σφιντέρσκι, κατέληξε άουτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.