ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τραυματίστηκε ο Βατσλίκ σε σύγκρουση με τον Μανωλά στην προπόνηση του Ολυμπιακού – Οχτώ ράμματα στον Τσέχο

Τραυματίστηκε ο Βατσλίκ σε σύγκρουση με τον Μανωλά στην προπόνηση του Ολυμπιακού – Οχτώ ράμματα στον Τσέχο

Στη διάρκεια της προπόνησης ο Τόμας Βατσλίκ συγκρούστηκε με τον Κώστα Μανωλά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο τριχωτό της κεφαλής.

Άμεσα το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού προσέφερε τις πρώτες βοήθειες.

Ο Χρήστος Θέος του έκανε συρραφή σε θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής (8 ράμματα). Κλινικά παρουσίαζε σημεία διάσεισης με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο θεραπευτήριο Metropolitan για περεταίρω απεικονιστικό έλεγχο που ήταν αρνητικός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη διάθεση του Μαρτίνς άλλωστε βρίσκονται κανονικά τόσο ο Κρίστινσον όσο και ο Τζολάκης που δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού Β΄. Τις επόμενες ώρες θα αποφασιστεί εάν ο Τσέχος τερματοφύλακας θα είναι στην αποστολή για τον ΠΑΣ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.