Ελληνικό πρωτάθλημα: Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Πλέον στρέφει την προσοχή της στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας

Ελληνικό πρωτάθλημα: Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 19η αγωνιστική της Superleague 1, επιστρέφοντας στις επιτυχίες και πλέον στρέφει την προσοχή της στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, από τον Τζαβέλλα αρχικά στο 22′ και τον Τσούμπερ στο 55′ η ΑΕΚ νίκησε σχετικά εύκολα τον Ατρόμητο με 2-0 και επανήλθε στις νίκες και την ηρεμία πριν την κρίσιμη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Παράλληλα «βύθισε» περαιτέρω τον Ατρόμητο, που παραμένει προτελευταίος στη βαθμολογία, ενώ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μουνίθ στο επόμενο ματς, αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα μετά από χτύπημα στον Μάνταλο.

To ματς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν «μουδιασμένα» το ματς, περισσότερο «μετρώντας» η μία την άλλη παρά έχοντας διάθεση να κυριαρχήσουν. Πρώτη αξιόλογη φάση ήταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χατζηεμμανουήλ μόλις στο 2′, αλλά μετά τίποτα… Στο 22′ και μετά από γέμισμα στην περιοχή του Ατρομήτου ο Λιβάι Γκαρσία ήταν που κοντρόλαρε, έκανε την προσποίηση και σούταρε, με τον Γιαννιώτη να αποκρούει, αλλά τον Τζαβέλλα να παίρνει το «ριμπάουντ» και στην κίνηση να ανοίγει το σκορ για την Ένωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.