ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ περιγράφει: ”Ήμουν 100 μέτρα από το μακελειό στο Bataclan”

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ περιγράφει: ”Ήμουν 100 μέτρα από το μακελειό στο Bataclan”

Ο Γκουστάβο Πογιέτ είχε δώσει στους ποδοσφαιριστές του τρεις ημέρες ρεπό. Ετσι, από την Πέμπτη το πρωί οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχαν ρεπό.

Οι περισσότεροι το εκμεταλλεύτηκαν με αποτέλεσμα τρεις εξ’ αυτών να βρίσκονται στο Παρίσι για μίνι-διακοπές μέχρι και την Κυριακή.

Οι επιθέσεις στο Παρίσι και το μακελειό τους βρήκαν στην γαλλική πρωτεύουσα, με τον Ελντερ Μπαρμπόσα και τον Ροντρίγκο Γκάλο να βρίσκονται εκείνη την ώρα στο ξενοδοχείο τους, ενώ ο Θέσαρ Αρθο έζησε όσα έγιναν από απόσταση… αναπνοής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γι αυτό άλλωστε ο Ισπανός αμυντικός της ΑΕΚ έγραψε στα social media πως «πέρασα την χειρότερη νύχτα της ζωής μου». Όπως έλεγε ο Άρθο στους συμπαίκτες του, την στιγμή της επίθεσης στο θέατρο «Bataclan» με τους δεκάδες νεκρούς, ο ίδιος και η παρέα του βρισκόντουσαν σε ένα εστιατόριο περίπου 100 μέτρα μακριά από το θέατρο. Και φυσικά επικράτησε πανικός, καθώς ακουγόντουσαν οι πυροβολισμοί και οι εκρήξεις. Μάλιστα έμειναν μέσα στο εστιατόριο για περίπου 4 ώρες, μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση και να μπορέσουν να φύγουν. Και σήμερα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ περιέγραψε τα όσα συγκλονιστικά έζησε.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.