ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ποινική δίωξη στον Βαγγέλη Μαρινάκη για το επεισόδιο με τον Βασίλη Κωνσταντίνου στην Super League

Ποινική δίωξη στον Βαγγέλη Μαρινάκη για το επεισόδιο με τον Βασίλη Κωνσταντίνου στην Super League

Ποινική δίωξη κατά του πρόεδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και ενός συνοδού του άσκησε ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών Γιώργος Λαϊνης, για το επεισόδιο που έγινε στα γραφεία της Super League εναντίον του αντιπροέδρου του Παναθηναϊκού Βασίλη Κωνσταντίνου.

Ο Β. Μαρινάκης κατηγορείται για εξύβριση και ηθική αυτουργία σε επικίνδυνη σωματική βλάβη. Στην κατάθεση του ο συνοδός του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε ότι επιτέθηκε στον αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού γιατί ” τον κ. Μαρινάκη τον έχω σαν Θεό, έπρεπε να τον προστατέψω”.

Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League που έγινε στις 24/2/2015 και συγκεκριμένα μετά το επεισοδιακό ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στη Λεωφόρο το οποίο ο πρόεδρος της Πειραϊκής ομάδας παρακολούθησε από τον πάγκο, ο Βασίλης Κωνσταντίνου δέχτηκε επίθεση με χτύπημα στο πρόσωπο από άνθρωπο της προσωπικής ασφάλειας του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο τελευταίος εισέβαλε στην αίθουσα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού με τον Γιάννη Αλαφούζο κατά τη διάρκεια του οποίου εκτός από βαριές εκφράσεις που αντηλλάγησαν εκσφενδονίσθηκε και ποτήρι με νερό. Η κατάσταση που διαμορφώθηκε είχε ως αποτέλεσμα την πρόωρη διακοπή του Δ.Σ..

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε καταθέσει μήνυση τόσο κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη όσο και του ατόμου που χτύπησε τον Β. Κωνσταντίνου. Παράλληλα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με επιστολή της στη Super League είχε ζητήσει οι συνεδριάσεις να γίνονται παρουσία εισαγγελέα, ενώ υπέβαλε αίτημα για την παράδοση των ηχογραφημένων πρακτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος της Super League και του Αστέρα Τρ., Γ. Μποροβήλος αρνήθηκε να δώσει στον Παναθηναϊκό τα πρακτικά, με αποτέλεσμα να υπάρξει προσφυγή στη Δικαιοσύνη που ανάγκασε τον Γ. Μποροβήλο τελικά να ικανοποιήσει το αίτημα της Αθηναϊκής ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.